Wedstrijdgegevens 1930

Planning
Datum: 
zondag, 26 februari 2012
Tegenstander: 
Oldies
Locatie: 
Thuis
Aanvangsuur: 
9u30
Resultaat
# goals voor: 
2
# goals tegen: 
1
Verslag: 

Uisclubke op karakter voorbij Oldies!

In een evenwichtige partij nam Uisclubke uiteindelijk toch opnieuw de maat van de Oldies. Zo makkelijk als vorige keer ging het ditmaal zeker niet, maar ook een 2-1 overwinning is uiteraard voldoende!

Om kwart na 9 zaten er welgeteld vier spelers klaar in de kleedkamer. Een kwartier later had de thuisploeg echter twee reservespelers op de bank zitten, wat een weelde. En dan lieten Fred (ziek) en Staelens (nog slechts licht geblesseerd) hun valiezen zelfs in de auto staan, hoewel die laatste ze er in de tweede helft toch uithaalde om nog maar eens rechtstreeks de douches op te zoeken. Met de vaste geblesseerden Timmy, Steven en Ivo en de gebruikelijke supportersschare telde Uisclubke op die manier zowel op als naast het veld 11 aanwezigen, dat moet alweer een hele tijd geleden zijn. Dennis stond in doel, achteraan speelden Rob en Maarten centraal met Ronny en Zon als backs. Bart en Gert (centraal) en Kevin en Keu (flanken) vormden het middenveld, vooraan liepen Thomas en Johan.

Over de eerste helft kan er eigenlijk maar bitter weinig verteld worden. Veel (slordig) middenveldvoetbal langs beide kanten en bijgevolg zeer weinig kansen. Beide defensies kegelden telkens op tijd alle gevaar weer uit hun elfmetergebied. Halverwege claimde Kevin een misschien wel terechte penalty, maar René was ook nu niet het thuisfluiterstype en liet begaan. Kort voor rust viel als bij wonder toch een doelpunt toen Thomas op links goed werd vrijgespeeld. Zijn schot was niet al te fameus, maar de doelman reageerde nogal onbeholpen in de korte hoek en zo stond het 1-0. Meteen ook de ruststand, want gescoord werd er niet meer. Tijdens de pauze kwam Witte voor Bart, waardoor Johan naar de flank verschoof en Kevin centraal ging voetballen. Kleine Keu verving Zon als back.

De tweede helft begon meteen een pak amusanter met enkele goede kansen aan beide zijden. Door mistasten van Rob kwam een Oldie in vrije schietpositie en die aarzelde niet. Met een droge knal stonden de bordjes weer in evenwicht: 1-1.
Uisclubke nam daarna het heft opnieuw in eigen handen en werd de betere ploeg, zij het zonder al te veel overschot. Gert en Kevin brachten Witte en Thomas meermaals in stelling, maar vooral Thomas bleek daarbij bijzonder ongelukkig in het verder uitspelen en de afwerking. Scherpte is helaas niet te koop. Toch moest het via de centrale as gebeuren, want op de flanken was de scherpte al helemaal ver te zoeken. Johan werkte uiteraard wel veel, maar deed er verder veel te weinig mee en Keu talmde vaak veel te lang en faalde in zijn voorzetten. Gelukkig stond het achteraan als een huis waar Ronny en Maarten opnieuw erg sterk voor de dag kwamen en ook kleine Keu zich beter en beter begint te schikken in zijn rol als back. Niet toevallig dus dat een verdediger voor de voorsprong kon zorgen. Op een hoekschop kopte Maarten netjes in doel, zijn eerste voor Uisclubke en goed voor de 2-1.

Ook daarna bleef het betere van het spel voor de thuisploeg, al kwamen de Oldies nog een paar keer gevaarlijk dichtbij. Gescoord werd er weliswaar niet meer. Op basis van het aantal kansen in de tweede helft was de winst van Uisclubke zeker verdiend. Het gaat dan misschien niet zo academisch als vorig jaar, maar de resultaten zijn er en dat is ook belangrijk. Volgende week trekken we naar Brookhook, waar we vorig jaar nog een tornooi gespeeld hebben (in Kessenich). Dat zal iedereen wel vinden zeker, tot dan!

Man: 
Maarten
Schaap: 

Thomas*

Aanwezig: 
Bart*
Dennis
Eric
Flipper
Fred
Gert*
Johan
Keu
Kevin
Kleine Keu
Maarten
Patrick*
René
Rob*
Ronny*
Staelens
Steven
Thomas*
Timmy
Witte*
Zon
Wisselspelers: 
Bart*
Kleine Keu
Witte*
Zon
Schutters
SchutterAantal doelpunten
1
1

Reacties

afbeelding van fred

Keu, laat die foto met die slimmerik van Cherso maar komen hè!
afbeelding van Vandersar

Kan de site het testosterongehalte van 2 zulke patsers wel aan...