Historiek tegenstanders

Datumoplopend sorteren # goals voor # goals tegen Verslag Afgelast?
31/03/2019 0 5 Geen verslag beschikbaar
27/01/2019 2 4 Geen verslag beschikbaar
16/09/2018 0 9 Geen verslag beschikbaar
15/04/2018 0 1 Geen verslag beschikbaar
09/04/2017 4 0 Geen verslag beschikbaar
01/11/2015 2 1

Overtuigend Uisclubke pakt verdiende zege tegen Berg!

5-1 had de verhoudingen tussen thuisploeg en bezoekers beter weergegeven, maar het bleef bij een 2-1 zege voor René's mannen.

Veel volk op de 1e november, maar vooral dan aan de zijlijn, want op het veld geraakte Uisclubke maar net aan 11 spelers met dank aan depanneur Joran die in de spits een goeie indruk naliet. De thuisploeg zou de hele wedstrijd domineren, Berg kreeg maar 2 echte kansen. Eentje in de eerste helft toen Thomas zich even verslikte, en eentje in de tweede toen het kalf al verdronken was en een Berg-speler in de ultieme slotseconden de eerredder nog voorbij Steven mocht trappen met een mooie plaatsbal. Daarbuiten maakte Uisclubke het mooie weer met gecontroleerd voetbal in alle rangen. Er kwamen ook kansen, maar Niels bewees nog maar eens dat hij veel kansen nodig heeft om te scoren. Al weegt hij natuurlijk wel gigantisch op een verdediging. Het werd toch 1-0 toen Fred met een snelle vrije trap Stef lanceerde en die een strakke voorzet gaf die Joran centraal voor doel wist te verzilveren.

Kort na de pauze deed Stef dat nog eens over. Met een penseelstreek bediende hij ditmaal Niels die overhoeks binnen kopte: 2-0. Zowat de hele voorhoede en het middenveld bijeen probeerde daarna de score verder te doen oplopen, maar de doelman stond pal, ballen werden van de lijn gered of de afwerking liet te wensen over. Uisclubke kwam wel niet meer in de problemen en stond achteraan als een huis, enkel de slotseconden waren er dus te veel aan waardoor 2-1 de eindstand was.

Zo zijn we ondertussen toch alweer 9 wedstrijden ongeslagen (waarvan 8 winstmatchen). Benieuwd of Apollo Zutendaal daar verandering in kan brengen volgende week, toch een ploeg waar we het niet makkelijk tegen hadden in het verleden en die naar eigen zeggen nog maar 2x verloren dit jaar. Afspraak komende zondag, tot dan!

30/08/2015 1 2

Uisclubke geraakt niet over Berg!

De bezoekers werden eens te meer genekt door een gebrek aan efficiëntie, Berg won met 2-1.

Het is tegenwoordig haast een constante in het spel van Uisclubke. We moeten zelden echt onderdoen, vaak zijn we zelfs beter, maar met de kansen wordt veel te slordig omgesprongen. Dat was ook tegen Berg niet anders. Op het ruime veld was Uisclubke tijdens de eerste helft heer en meester met geregeld knappe combinaties. Niels had in de openingsminuut al moeten scoren, maar liet de mogelijkheid liggen. Jan zorgde met een aantal rushes op de rechterflank voor flink wat dreiging, maar vooraan werd er te weinig gevolg gegeven aan zijn prima acties. Naar het einde van de eerste helft toe werden de ruimte wat groter, de bezoekers hielden het niet compact genoeg meer waardoor Berg ook wat meer in het stuk voorkwam. Bij hun eerste echte kans was het meteen prijs, de 1-0 werd aan de eerste paal binnen geschoven.

Gelukkig kon Uisclubke vrijwel meteen reageren. Stef zette een één-twee op met Johan en stak vervolgens slim tussendoor tot bij Niels die alleen voor de doelman niet meer mocht missen: 1-1. 
Na de pauze verliep de wedstrijd evenwichtiger. Het ruime veld begon z'n tol te eisen en Uisclubke kreeg het niet altijd meer belopen. Dat resulteerde in veel middenveldvoetbal tot Berg er toch een keertje door geraakte en de 2-1 tegen de touwen trapte. Net als in de eerste helft kon Uisclubke ook nu weer meteen reageren, maar een vrijstaande Niels miste de opgelegde kans aan de tweede paal. Een sterk spelende Jorn trapte vervolgens nog rakelings naast, maar verder dan dat kwamen de bezoekers niet meer.

Zo eindigde ook deze wedstrijd dus in een zure nederlaag. Het tij zal toch eens moeten keren, misschien volgende week wel uit bij Groenskuil. Tot dan!

10/05/2015 2 3

Uisclubke hervalt in ziekte van jongste maanden!

En dat is: het vergeten af te maken. De bezoekers hadden overwicht en kansen, maar Berg counterde het netjes uit: 3-2 voor de thuisploeg.

Een nieuw gezicht bij Uisclubke, Niels kwam eens testen om onze aanval wat te versterken. Hij liet zich meteen opmerken met veel beweging en werkkracht, maar miste helaas een aantal opgelegde kansen. Het lijkt een echte ziekte dit jaar. Want op een groot en vooral breed veld was Uisclubke weer overwegend baas. Het begon sterk en liet de bal goed van voet tot voet gaan, iets waar dit veld zich ook helemaal toe leende. Al snel werd Stef tussendoor gestuurd en die maakte het netjes af: 0-1. Uisclubke hield de thuisploeg op de eigen helft en het was enkel oppassen voor een snel heerschap in de spits, maar Thomas en Fred hadden de zaken achteraan onder controle. Maarten regisseerde zijn ploeg als vanouds naar voren en kansen bleven niet uit. Niels miste enkele halve mogelijkheden en kleine Keu liet een grote kans onbenut. Stef maakte 0-2, maar zag de treffer terecht afgekeurd voor buitenspel.

Na een fair duel greep Thomas met een pijnlijke grimas naar zijn voet en was de wedstrijd over voor hem. Ivo kwam hem vervangen, maar werd meteen koud gepakt in z'n rug en Jonas mocht de 1-1 uit de netten vissen. Eerste kans voor de thuisploeg en bingo, zonde. Het bleef gelijk tot aan de rust en ook na de pauze verandere het spelbeeld amper. Uisclubke had veldoverwicht en kansen, maar Berg bleef aartsgevaarlijk op de counter met nu 2 erg snelle jongens vooraan. Een perfecte diepe bal paste net tussen Zon en Fred en weg was de thuisspits. Hij omspeelde Jonas en zorgde voor 2-1. Tweede kans, tweede goal. 

Uisclubke kon gelukkig meteen reageren. Niels kon zich doorzetten en trapte via de doelman op de lat, maar Kurt was goed gevolgd en legde de 2-2 in het mandje. Er volgden nog kansen, maar zowel Niels, Kurt als Johan kraakten hun schot na goede voorzetten van Stef en kleine Keu. Berg kon daar niet veel tegenoverstellen, maar kreeg toch nog een derde kans. En ja hoor, ook die ging binnen. Thuisspits 1 liep weg bij Ivo en dwong vervolgens Jonas tot een puike parade, maar aan de tweede paal was de rebound voor de goed gevolgde thuisspits 2 die de 3-2 op het bord knalde. Het was godgeklaagd. 

De bezoekers waren dus opnieuw op achtervolgen aangewezen, maar scoren zou niet meer lukken. Nochtans waren er nog voldoende mogelijkheden. De grootste was voor nieuwkomer Niels die alleen op de doelman af mocht, hem ook goed omspeelde, maar vervolgens op de buitenkant van de paal trapte. Na het laatste fluitsignaal (van een sterke scheids, dat mag ook eens gezegd) moest Uisclubke dus weeral afdruipen, het mag voorlopig niet zijn. Volgende week maar weer vol aan de bak, thuis tegen Waubergerheide. Tot dan!

30/11/2014 5 1

Uisclubke vlot voorbij Berg Neeroeteren!

De thuisploeg domineerde de hele wedstrijd en won verdiend en met ruim verschil: 5-1.

Uisclubke begon het best aan de wedstrijd en trok het spel meteen naar zich toe. Dat leidde ook al snel tot 2 doelpunten. Maarten rondde een mooie aanval goed af en Fred strafte slecht uitverdedigen van de bezoekers ijskoud af met een puntertje: 2-0.
Berg stak zo nu en dan de neus aan het venster en vooral Staelens had het lastig met de wendbare spits, niet geheel onbegrijpelijk natuurlijk. Het was ook dat heerschap dat een snelle tegenaanval succesvol voorbij Jonas wist te krijgen, daarmee stond het 2-1 bij de rust.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld. Berg had nog enkele goede kansen, maar werkte slecht af en/of Jonas was paraat. Maar Uisclubke was eigenlijk baas en zou nog heel wat meer kansen bijeen spelen. Eerst serveerde Fred de 3-1 op een schoteltje voor Timmy, maar die besloot op de doelman. Toch kwam de 3-1 er toen Erwin even later een prima voorzet van Steven tegen de touwen jaste. Erwin was trouwens een voortdurende gesel voor de bezoekende defensie en na een nieuwe actie viel de afvallende bal voor de voeten van Maarten die met een strak schot de 4-1 netjes in de rechterbenedenhoek knalde. 

De rechterflank van Uisclubke liep overigens als een trein, want ook kleine Keu - die verdedigend amper een steek liet vallen - trok even later mee naar voren en ging vanuit een scherpe hoek vol zijn kans (of was het een voorzet?). Het resultaat was een loepzuivere pornogoal die aan de tweede paal via diezelfde paal in de kruising verdween: 5-1. Grote broer had dat niet beter gedaan! 
Fred, die nochtans niet onverdienstelijk speelde deze week, hielp zichzelf toch nog aan een derde schaapstitel op rij door op een paar meter van de doelman moederziel alleen te missen en een weinig later stond op aangeven van Timmy de lat dan weer in de weg. De supporters waren genadeloos, de eveneens grote misser van Johan even later zou daar geen verandering meer in brengen.

Een vlotte zege dus voor de thuisploeg, die het volgende week mag opnemen tegen de vrienden uit Achel, want komende zondag staan de Sprinters op het menu. Tot dan!

27/05/2012 2 1

Fel bevochte overwinning voor uisclubke

...

Afstandsschot van Kevin, 1-2.

04/12/2011 2 0 Geen verslag beschikbaar
26/12/2010 0 0 Geen verslag beschikbaar AFGELAST!
25/04/2010 3 1

LG boekt nieuwe zege!

Net als vorige week stond op het einde van de wedstrijd 3-1 op het bord. En net als vorige week trok ook nu de thuisploeg aan het langste eind, opnieuw winst voor LG dus.

Aangezien deze reporter vast zat in het drukke verkeer op de ring rond Meeuwen beginnen we dit verslag pas vanaf de tweede helft. Voor de volledigheid geven we wel nog mee dat LG toen al op 1-0 stond dankzij een doelpunt van Johan. En Timmy miste hoogst uitzonderlijk een penalty.

Diezelfde Johan moest na de pauze de strijd staken met een dijblessure. Maar LG kon opnieuw rekenen op Gert en verwelkomde ook Kevin Luyten als nieuwe aanwinst centraal op het middenveld. LG was zeker de betere ploeg en maakte het Berg regelmatig knap lastig. Er kwamen ook meer dan voldoende kansen, maar Thomas en vooral Gert hadden hun vizier alles behalve scherp gesteld.

Toen Gert zich even later goed doorzette tegen de achterlijn, werkte hij vervolgens toch knap af in de korte hoek: 2-0. De 3-0 liet ook niet lang op zich wachten, prima actie van Thomas op links en diens voorzet werd door Kevin in twee tijden langs de doelman getrapt. Over and out voor Berg.

In plaats van een vierde of een vijfde doelpunt voor de thuisploeg kwam er uiteindelijk toch nog een eerredder voor de bezoekers toen Jan een zeldzaam foutje maakte en te slap terugkopte op Dennis. Verder kwam Berg echter niet meer, 3-1 was de eindstand.

Beste speler van de week: Kevin
Zwart schaap van de week: Gert

26/11/2006 2 4 Geen verslag beschikbaar