Historiek tegenstanders

Datumoplopend sorteren # goals voor # goals tegen Verslag Afgelast?
09/12/2018 2 2 Geen verslag beschikbaar
24/06/2018 0 2 Geen verslag beschikbaar
25/02/2018 2 0 Geen verslag beschikbaar
17/12/2017 3 7 Geen verslag beschikbaar
30/04/2017 0 0 Geen verslag beschikbaar
18/12/2016 3 1 Geen verslag beschikbaar
21/02/2016 3 0

Uisclubke breit vervolg aan goede reeks!

Ook Boonen moest het onderspit delven tegen René's mannen, die wonnen met duidelijke 3-0 cijfers.

De thuisploeg klom vroeg op voorsprong toen Niels een strakke hoekschop van Timmy hard binnen kopte aan de tweede paal: 1-0. Uisclubke zou de controle over de wedstrijd daarna niet meer uit handen geven en verdubbelde halverwege de eerste helft de score. En hoe! Gedragen door een stevige wind lukte het Jonas om een verre uittrap rechtstreeks in het vijandelijke doel te trappen. De bal botste over de grabbelende doelman richting doelmond waar Danny er voor alle zekerheid nog een voetje tegen zette en zo de 2-0 op het bord zette. 

Daarna was het opnieuw de beurt aan Niels. De spits had gerust 4 of 5 doelpunten kunnen maken, maar toonde zich erg onzorgvuldig in enkele één-tegen-één situaties met de doelman. Maar kom, dat betekende natuurlijk wel dat Uisclubke heel wat kansen wat bij elkaar speelde. Uiteindelijke lukte het Niels toch om zijn 2e van de ochtend tegen de touwen te prikken: 3-0. Achteraan stond het wederom erg goed bij de thuisploeg en ook Jonas was op de afspraak. Zo werd opnieuw de nul gehouden en kwam de overwinning nooit in gevaar.

Benieuwd of we deze lijn ook volgende week kunnen aanhouden, thuis tegen de veteranen van Grote Brogel die ons de laatste keer nipt versloegen. Scherp zijn is de boodschap, tot zondag!

27/09/2015 3 1

Verdiende zege voor Uisclubke!

Ondanks enkele snedige tegenprikken van de thuisploeg viel er weinig af te dingen op de zege van de bezoekers, die wonnen met 1-3.

Het regende afzeggingen voor aanvang van de wedstrijd waardoor uiteindelijk slechts 10 spelers de grasmat haalden. Toevallig (en gelukkig) was dat bij Boonen ook het geval waardoor er alsnog met gelijke wapens gestreden kon worden. Op het grote veld van Beek werden de afstanden al snel vrij groot, Uisclubke probeerde het spel zo compact mogelijk te houden en had daardoor veruit het meeste balbezit en veldoverwicht. Niels en Keu lieten eerst nog enkele halve kansjes onbenut, maar toen Jan aan een lange rush begon en uiteindelijk op het juiste moment afspeelde voor Niels mocht die niet meer missen: 0-1. Boonen moest het vooral van counters hebben, maar kwam tot tweemaal toe wel dicht bij de gelijkmaker. Jonas had echter enkele prima reflexen in huis.

Even later was er commotie toen een afgevaardigde van Beek zomaar het veld kwam opgestormd en ons naar een ander veld verwees. Uiteindelijk mochten we de eerste helft toch nog afwerken en werd de tweede helft aangevat op een plein dat zeker 20m korter was. Van het ene uiterste naar het andere. Uisclubke behield wel het overwicht en Niels kreeg tot tweemaal toe de kans om de score verder uit te diepen, maar eerst raakte hij niet voorbij de doelman en vervolgens knikte hij een gemeten voorzet van Jorn onbegrijpelijk naast. 

Er is dan een ongeschreven wet in het voetbal die zegt dat je het deksel op de neus krijgt en even later was het zo ver. Door een miscommunicatie tussen Fred en Jorn kon Boonen zich doorzetten tot in de zestien waar de spits zich randje buitenspel voorbij Jan wurmde en Jonas het nakijken gaf met een trap hoog in het doel: 1-1. Uisclubke kwam echter snel weer op voorsprong toen Keu net in het strafschopgebied gehaakt werd en Niels de elfmeter feilloos omzette: 1-2.

De bezoekers hielden daarna de controle over de match en toen Danny centraal veel vrijheid kreeg, besliste hij de wedstrijd met een droge knal in de linkerbenedenhoek: 1-3. Uisclubke zet de goede resultaten van de voorbije weken dus voort en mag dat volgende week opnieuw proberen te herhalen bij Jiens Boys. Tot dan!  

29/06/2014 4 4

Uisclubke speelt 'maar gelijk' na omstreden beslissingen!

De bezoekers verdienden eigenlijk gewoon de overwinning, maar een onvervalste thuisfluiter stak daar een stokje tussen. Uiteindelijk moest Uisclubke nog tevreden zijn met de 4-4 eindstand.

Veel afwezigen door o.a. Graspop en andere evenementen, en dus maar 10 mensen aan de aftrap bij Uisclubke. Toch lieten de bezoekers dat niet aan hun hart komen en hielden ze vrij makkelijk stand. Uisclubke hield enkel Kurt voorin en kon daardoor met gelijke wapens het middenveld bestrijden. Boonen probeerde wel, maar geraakte er niet doorheen. En bij tegenstoten van de bezoekers hadden ze het nog knap lastig met een bedrijvige Kurt, het was dan ook niet toevallig dat hij zijn ploeg op voorsprong bracht. De doelman kon een strak schot onvoldoende pakken en de bal rolde alsnog over de doellijn: 0-1.

Na verloop van tijd daagde ook Staelens nog op zodat het evenwicht volledig hersteld werd. Alhoewel. Het ging precies minder vlot dan met z'n tienen bij de bezoekers. Staelens stond zowaar halfdronken op het veld, en dat op zijn leeftijd :-) Toch had Uisclubke op 0-2 moeten komen toen Erwin moederziel alleen op de doelman af mocht. Hij had duidelijk tijd te veel, want oog in oog met de doelman was hij compleet de kluts kwijt en trapte hij knullig langs de bal. Schaap, of wat dacht u. Bij een tegenstoot maakte Boonen vervolgens gelijk vanuit duidelijk buitenspel, bij de thuisploeg zag je bedenkelijke blikken, maar de scheids deed alsof zijn neus bloedde: 1-1. Ook de ruststand.

Na de pauze deed de ref er nog een schepje bovenop. In een fase waarbij een Boon 2x de bal met de hand beroerde, liet het heerschap gewoon doorspelen en werd het 2-1. Belachelijk eigenlijk. Misschien daarom dat Uisclubke even later het geluk aan zijn zijde kreeg toen een voorzet van Fred over de doelman in de kruising viel: 2-2, dik verdiend. Uisclubke trok het laken opnieuw naar zich toe en na een fout op Sander trapte Rob de vrije trap netjes binnen: 2-3.

De bezoekers hadden de score daarna verder moeten uitdiepen, maar lieten dat na en toen Jonas niet veel later niet tijdig uitkwam, was het voor Boonen een koud kunstje om opnieuw gelijk te maken. Sterker nog, 5 minuten voor tijd reageerden Jonas en zijn defensie erg slecht (of gewoon niet) op een verre uitworp en mocht een Boon de 4-3 zomaar binnen tikken. Veel tijd was er niet meer, maar een verwoed slotoffensief van Uisclubke zorgde toch nog voor gerechtigheid. Maarten, Sander en Fred combineerden het middenveld helemaal zoek waarna die laatste Kurt alleen voor de doelman plaatste en hij de 4-4 onder de doelman schoof. In de absolute slotseconden was er zelfs nog de mogelijkheid om de wedstrijd te winnen, maar het schot van Fred werd met een beenveeg uit de korte hoek geweerd. Een billijk gelijkspel, heet dat dan.

Tot slot nog meegeven dat Dennis een laffe juin is wegens het in zijn bed blijven liggen na een nachtje uit. Verder stoppen we er nu even mee, zomerstop tot 10 augustus wanneer we thuis tegen Gerkenberg spelen. Een dag eerder, 9 augustus, zijn alle Uisclubkenaren opnieuw welkom op de BBQ van de Voorzitter, tot dan!

19/02/2012 2 1

Uisclubke wint met z'n tienen!

Zelfs met een overtalsituatie slaagde Boonen er niet in om Uisclubke te kloppen. René's mannen vochten voor wat ze waard waren en hielden dapper stand, sluipschutter Witte deed de rest. Zo wonnen de bezoekers met 1-2.

Ook na de vrieskou geen beterschap wat betreft ons spelersaantal. De geblesseerden blijven geblesseerd, de skiërs blijven skiën en Kevin was met Flipper op seksweekend. Gelukkig waren hun partners ook mee ;-) Maarten maakte zijn debuut voor Uisclubke, zodat we toch met z'n tienen aan de aftrap verschenen. Het plan was simpel, alle posities bleven behouden en Witte nam de hele voorlinie voor zijn rekening. Een aanpak die zou lonen, zo bleek later...

De thuisploeg nam de match uiteraard in handen. Zij hadden ook wel door dat ze een mannetje meer hadden en zetten meteen overal druk zodat Uisclubke nauwelijks balbezit kon houden. Toch probeerden Rob en co zo veel mogelijk uit te voetballen, zodat Fred en Thomas toch regelmatig Keu en Johan op de flanken konden bereiken. Boonen had dan wel het meeste balbezit, maar kwam nauwelijks aan uitgespeelde kansen. Tweemaal geraakte de thuisploeg er toch door, maar faalde ze in de afwerking. Dennis maakte het zijn medemaats een paar keer knap lastig met zeer zwakke uittrappen, maar ook die problemen werden terug onschadelijk gemaakt. Ronny en kleine Keu zaten kort op de man en voorstopper Maarten kegelde alle gevaar weer uit de zestien.

Zo nu en dan stak Uisclubke de neus aan het venster met een snelle counter, maar voorlopig zonder doelgevaar. Toen de centrale middenvelder van Boonen kort wegdraaide bij Fred en vervolgens richting winkelhaak poeierde, was Dennis gezien en stond het toch 1-0 voor de thuisploeg. Uisclubke reageerde vrijwel meteen, Fred dook diep in de zestien en bediende Witte die zijn schot afgeblokt zag op een verdediger. In de rebound had Thomas alle vrijheid, maar zijn banaan kromde niet genoeg en weg was de kans. Boonen bleef heer en meester over het spel, maar plots kwam Uisclubke tweemaal venijnig uit de hoek. Eerst zette Thomas Witte alleen voor de doelman en die twijfelde geen seconde, met een lage schuiver door de benen stonden de bordjes weer gelijk. Vervolgens was het Fred die meteen diep speelde op Witte die sneller dan de doelman was, nog een verdediger uitkapte en netjes de 1-2 tegen de netten trapte.

Zelfde spelbeeld na de pauze. Boonen had veldoverwicht, maar deed er bijzonder weinig mee en Uisclubke loerde voortdurend op de counter. Thomas en Witte hadden vroeg in de tweede helft de wedstrijd al in een definitieve plooi kunnen leggen, maar na wat heen-en-weer getik was het uiteindelijk Witte die jammerlijk naast besloot. Boonen trok naar het einde toe nog eens door, maar de verdediging stond als een huis. Toen de doelpuntenmaker uit de eerste helft er toch dreigde door te geraken, trok Maarten aan de noodrem. Hij deed dat duidelijk buiten het strafschopgebied, maar de duik was blijkbaar overtuigender en de scheids legde de bal onbegrijpelijk op de stip. Fout, absoluut. Penalty, nooit! Na de nodige commotie werd de strafschop via Dennis tegen de lat getrapt en behield Uisclubke zijn voorsprong. Gerechtigheid geschiedde!

Tussendoor slaagde Johan erin om 3x fout in te gooien en pakte Fred zowaar een gele kaart. In de slotfase hadden opnieuw Thomas en Witte de geruststellende 1-3 kunnen/moeten scoren, maar de ruststand bleef ook de eindstand. Volgende week hopelijk weer met z'n elven, want dat voetbalt toch net iets makkelijker. Tot dan!

04/09/2011 7 2

3x Stijn
1x Fred
1x Kevin
1x Thomas
1x Timmy

09/01/2011 6 0

Uisclubke knalt het nieuwe jaar feestelijk in!

Boonen bleek geen partij voor René’s mannen. Tijdens de tweede helft namen de bezoekers vlot afstand, 0-6 was uiteindelijk de eindstand.

Veel goals en evenveel overwinningen, liefst met mooi voetbal; dat wensen we onszelf voor 2011. De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar begon alvast veelbelovend, want al na een goeie 5min knalde kleine Keu enig mooi de 0-1 tegen de touwen. Hij sneed goed naar binnen van op links om vervolgens met rechts uit te halen. Onderkant lat, kruising, daar ergens verdween de openingstreffer van 2011.

Uisclubke vond meteen het goede ritme. Steven en Kevin toonden zich een prima replica van bijvoorbeeld het duo Van Bommel – De Jong en verdeelden het spel via Timmy. De flanken waren goed aanspeelbaar en kansen bleven niet uit. Buim kon spitsbroeder Ivo tot tweemaal toe afzonderen, maar onze lange schoot nog niet met scherp. De 0-2 liet daardoor op zich wachten.

Dan blijft het uitkijken voor de tegenaanval natuurlijk, maar zware dreiging bleef voorlopig uit. Dat was misschien maar best, want onze Van der Sar voelde zich naar eigen zeggen redelijk dempig, op dat vlak is er dus nog geen beterschap in het nieuwe jaar. Uisclubke kwam de eerste helft niet meer in de problemen, maar scoorde zelf ook niet meer. Tijdens de rust kwamen grote Keu en Thomas in de ploeg.

Het was wachten tot de veer brak bij Boonen en dat kon niet uitblijven. Uisclubke was gewoon beter en voetbalde bij momenten fraaie combinaties bij elkaar. Achteraan stond de defensie als een huis met een sterke Jan als exponent hiervan. Het was Kleine Keu die ook in de tweede helft de ban brak en alleen voor de keeper staalhard in doel schoot: 0-2. Vanaf dat moment was er geen houden meer aan. Uisclubke ging vol door en liep verder uit.

Eerst stuurde Fred Ivo in het straatje en die waagde zich ditmaal niet zelf aan een schot, maar kon in twee tijden Timmy bereiken die maar in het lege doel moest knikken: 0-3. Even later opnieuw een vlotte combinatie via de centrale as die resulteerde in een fraai afstandsschot van Kevin. Onhoudbaar verdween de 0-4 hoog in de netten. Toen een vrije trap van op de flank enkele minuten later slecht werd weggewerkt, kon diezelfde Kevin makkelijk de 0-5 binnen tikken.

Boonen kreeg uiteindelijk ook nog enkele kleinere mogelijkheden, maar daar wist Dennis wel raad mee. De nul bleef zo op het bord. Thomas zorgde in de slotseconden voor de kers op de taart door een heerlijke slalom voorbij vier spelers succesvol af te ronden: 0-6.

De kop is er dus af, hopelijk kunnen we ook de volgende matchen verder op dit elan. We zullen zien…

Beste speler van de week: Jan
Zwart schaap van de week: Ivo

06/06/2010 0 0 Geen verslag beschikbaar AFGELAST!
11/11/2007 6 3

Geerkens stuurt Boonen met lege handen terug naar huis.

Caf?voetbalploeg Boonen kon eigenlijk nooit aanspraak maken op een overwinning. LG won verdiend met 6-3.

Een verschroeiende start nam LG allerminst, maar toch was het meteen de betere ploeg in deze wedstrijd. LG had de match onder controle en zou zijn greep op de wedstrijd nooit lossen. Het kwam ook vrij snel op voorsprong, Thomas met een prima bal op Keu door het hart van de bezoekende defensie en nadat die eerst de paal trof was de simpele rebound een makkie: 1-0.

LG bleef stevig vooruit voetballen en verdubbelde snel z?n voorsprong. Fred, terug uit blessure, werd door kleine Keu in het straatje gestuurd en passeerde vervolgens de doelman. Na een klein gevecht met een waterplas zorgde zijn hakbal voor de 2-0. De bezoekers waren nergens en mochten blij zijn dat Johan en Fred de score niet verder uitdiepten.

Naar het einde van de eerste helft toe deed LG er nog eentje bij. Zon ging volop zijn kans en na een vloeiende ??n-twee met kleine Keu toonde hij zich ook technisch de betere toen hij na een listige beweging zijn man passeerde en de bal via een verdediger in doel deponeerde. 3-0 en LG op rozen. Niet dat Boonen geen enkele kans kreeg, maar doelman Mark was bij momenten uitmuntend zodat zelfs onze eigen Pieter (bij gebrek aan spelers bij de tegenstander) er zijn tanden op stuk beet.

Ook in de tweede helft was LG de betere ploeg. Fred opende al snel op Keu, maar die miste op een haar na. Uitstel, geen afstel, want even later was Keu zelf leverancier met een prima voorzet aan de eerste paal. Bob zat eerder op de bal dan de doelman, bleef ijzig kalm bij het omspelen van diezelfde doelman en legde de 4-0 simpel in het mandje.

Kans op kans is veel gezegd, maar toch, mogelijkheden zat voor LG in deze wedstrijd. Fred was nog niet 100% en Hannes worstelde traditiegetrouw al eens met de bal. Om maar te zeggen dat Boonen bij momenten goed weg kwam. De 5-0 kwam er toch toen Thomas na een goed uitgesponnen aanval het overzicht behield en breed opende op Fred die de doelman in de korte hoek te grazen nam.

En nog was het niet gedaan. Fred trok opnieuw richting doel en bediende op links Johan die vanuit een scherpe hoek en met een soort voorzet-schot de 6-0 langs de verste paal krulde. Ook daarna kreeg LG nog volop kansen, maar de gebroeders Luyten en Indekeu bleken onzorgvuldig in de afwerking. Naar het einde toe verdedigde LG op zijn zachtst gezegd nogal laks en zo zag het Boonen nog terugkomen tot 6-3. Uiteraard zat onze eigen dekselse Pieter hier voor veel tussen.

De overwinning gaf LG evenwel nooit meer uit handen. Het bleef bij 6-3 en LG blijft op die manier in de positieve cijfers in 2007. Benieuwd of Ren??s mannen voor het eerst in jaren op een zelfde manier kunnen afsluiten dit jaar. Na de match was het weer ambiance alom en de nieuwe man en shoap klakken waren voor volgende heren.

Beste speler van de week: Zon
Zwart schaap van de week: Ren?

06/05/2007 3 2

Late goal bezorgt LG de overwinning!

Waar het in de eerste helft op een makkelijke overwinning leek af te stevenen, zou LG het na de pauze nog knap lastig krijgen. Het won uiteindelijk toch met 2-3.

Voorzitter Ren? kon voor deze wedstrijd nog eens beroep doen op de ervaring en expertise van Jacky. Zelf spelen zit er voorlopig niet meer in, maar alleen zijn aanwezigheid was blijkbaar al voldoende om iedereen eens goed wakker te schudden! Alhoewel daar in de eerste minuten nog helemaal niets van te merken was. De wedstrijd was immers geen 20 seconden ver toen het eigenlijk al 1-0 had moeten staan, maar de thuisploeg kon niet afronden.

Het was meteen het sein voor vijf dolle minuten waarin LG enkele keren goed weg kwam. Jorino gaf echter geen krimp en de afwerking van Boonen stond duidelijk niet op punt. Langzaam keerde dan ook het tij en de bezoekers kwamen nu beter in de wedstrijd. Bart en Peter namen het middenveld in handen en de Keu?s dweilden regelmatig hun flank af. Dat zorgde ook voor gevaar, met enkele stevige pogingen uit de tweede lijn, maar gescoord werd er nog niet.

De thuisploeg bleef er nu en dan wel snel uitkomen. Een terugkerende Rob hield samen met zijn verdediging het zaakje evenwel goed onder controle en in geval van nood stond Jorino op de goede plek. Halverwege de eerste helft kwam LG dan op voorsprong. Kleine Keu zag eerst een goal nog afgekeurd voor een (vermeende) achterbal, maar bij de daaropvolgende hoekschop schoot Fred het leer in een keer tegen de netten en stond het toch 0-1.

Niet veel later werd een diepe bal van Stijn ongelukkig doorgekopt door de thuisdefensie. Fred nam het geschenk dankbaar aan en besloot een tweede maal voorbij de doelman: 0-2. LG leek nu op weg naar meer goals, maar zowel Bart, Steven als Keu besloten naast of over. Opnieuw Bart vlamde vlak voor rust nog staalhard op de vuisten van de doelman, maar het bleef 0-2.

Na de pauze veranderde het wedstrijdbeeld. De zelf uitgeroepen onklopbare rechtse flank bleek niet altijd even feilloos en Rob kreeg terug last van zijn oude blessure, hij zou uiteindelijk de wedstrijd nog moeten staken. Ook Staelens en Stijn waren niet 100% en dat liet zich uiteraard voelen. Bij een goed uitgespeelde actie van Boonen lukte de thuisploeg van dichtbij de aansluitingstreffer: 1-2.

Fred kreeg even later d? mogelijkheid om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen, maar miste onbegrijpelijk van wel erg dichtbij. Het zou hem zuur opbreken, want bij een nieuwe tegenstoot moest kleine Keu aan de noodrem trekken en vloog de bal op de stip. Jorino kwam net te kort en de bordjes stonden weer gelijk: 2-2.

LG schoot terug wakker en stormde resoluut naar voren. Dat leverde vooral veel dreiging op, maar tot uitgespeelde kansen kwam het niet meer, al waren Steven en Bart er nog dicht bij. Toen iedereen zich stilaan verzoend had met een draw, ontbond Keu een laatste keer zijn duivels en na een prima voorzet kon Fred alsnog de 2-3 binnenkoppen. LG terug op rozen en ei zo na werd het zelfs nog 2-4, maar de scheids zag een poging van P? niet volledig over de lijn. 2-3 was de eindstand.

Beste speler van de week: Fred
Zwart schaap van de week: de rechtse flank (in de hoedanigheid van Keu en Boemie)