Historiek tegenstanders

Datumoplopend sorteren # goals voor # goals tegen Verslag Afgelast?
17/05/2020 0 0 Geen verslag beschikbaar
18/08/2019 3 3 Geen verslag beschikbaar
05/05/2019 1 0 Geen verslag beschikbaar
18/03/2018 0 0 Geen verslag beschikbaar
07/11/2010 6 2

Uisclubke stelt orde op zaken!

Na twee verliesmatchen knoopte Uisclubke opnieuw aan met een overwinning. De bezoekende doelpunten werden gebundeld onder één naam, maar kwamen toch van drie verschillende spelers. 2-6 was de eindstand.

KWB Voorshoven, niet zo heel veel verder dan de klaarkomende Kim fontein, stootte van bij het begin op een gefocust Uisclubke. Na twee verliesmatchen was het immers welletjes voor de mannen van René en moest er opnieuw gewonnen worden. Het werd daarin geholpen door de thuisdefensie die de bal zeer slecht weg werkte waardoor Fred de openingstreffer in een leeg doel mocht trappen: 0-1.

De thuisploeg wou reageren, maar stuitte op een secure verdediging van de bezoekers. Rob en co gaven geen duimbreed toe en Dennis kwam zo zelden in de problemen. Uisclubke counterde zelf dat het een lieve lust was. Kleine Keu opende al dan niet in buitenspel op Fred die alleen voor de doelman faalde met een magere stiftbal. Dat kon beter en na doorkoppen van Kevin lukte Fred wel zijn tweede doelpunt. De keeper werd netjes omspeeld en de 0-2 was een feit.

Voorshoven was zeker niet onzichtbaar, maar op de beslissende momenten was Uisclubke op post. Een vloeiende aanval via Kevin, Fred, grote Keu en Timmy werd uiteindelijk vakkundig binnengeknikt door Kevin: 0-3, Uisclubke op rozen! Het was meteen ook de ruststand en tijdens de pauze kwam Witte in de ploeg voor Ronny, de spits was gebrand op een goede prestatie na het debacle van vorige week en zou niet ontgoochelen...

Nochtans begon Uisclubke met enige twijfel in de tweede helft. Even dreigde het scenario van vorige week, toen het de tegenstander terug in de wedstrijd liet komen. Na een al dan niet fout op kleine Keu lukte Voorshoven immers de aansluitingstreffer: 1-3. Het eerste kwartier in die tweede helft was sowieso voor de thuisploeg. Maar op het gepaste moment balde Uisclubke de vuist. Kleine Keu met de actie en Fred met een kattesprong en een bal op de paal, maar in de rebound zorgde Witte met een hakballetje voor de geruststellende 1-4.

Daarna hadden de bezoekers de score veel hoger kunnen (en eigenlijk moeten) laten oplopen. Witte legde alleen voor de doelman beheerst terug op Fred die altijd moest scoren, maar de doelman op zijn weg vond. In de verte mekkerde een schaap. Timmy en Witte kregen ook nog doelrijpe kansen, maar faalden in de afwerking. Toen Timmy even later opende op Fred en diens voorzet via opnieuw Timmy en daarna een volley van Witte in doel verdween, was de 1-5 toch een feit.

Voorshoven lukte vervolgens een tweede doelpunt via een penalty na (aangeschoten) hands van Ivo, maar Kevin kopte niet veel later de 2-6 tegen de touwen. Zes doelpunten, zesmaal Luyten dus. Diezelfde Kevin had de 2-7 nog aan de voet, maar besloot op de doelman. Dennis kroonde zichzelf nog tot man van de match na een supersave waardoor de eindstand bij 2-6 bleef. Achteraf was iedereen opnieuw content en werd er al druk gespeculeerd over de nieuwe kalenders. Dat wordt uitkijken naar de nieuwjaarsreceptie...

Beste speler van de week: Dennis
Zwart schaap van de week: Fred

21/03/2010 4 0

LG pakt scalp van KWB Voorshoven!

In een beladen duel trok de thuisploeg oververdiend aan het langste eind. De smadelijke nederlaag van vorige week werd zo in stijl doorgespoeld, 4-0 was de eindstand.

Timmy en Keu zorgden ervoor dat iedereen met een goede bodem aan de match kon beginnen. Het ontbijt bij de Lange was weer tiptop in orde! LG begon goed aan de wedstrijd en zette Voorshoven meteen onder druk. Timmy kaatste met Fred, maar schoot vervolgens naast. Al vrij snel zorgden enkele scheidsrechterlijke beslissingen voor de nodige wrevel bij de bezoekers. Het gevolg was dat er bij momenten al eens gebikkeld werd, het spel werd er zo niet beter op.

Toch bleef de thuisploeg de meest dominante ploeg. Rob en co voetbalden zich via Steven en Timmy een weg naar voren waar Fred goed aanspeelbaar was en Keu continu op de loer lag. Bij een hoekschop kopte Eric voorbij de doelman, maar op een verdediger. Was de bal over de lijn of niet? Wie zal het zeggen... feit is dat Ren? besliste dat het doelpunt geldig was: 1-0.

Diezelfde Eric had niet veel later op een nieuwe hoekschop de 2-0 kunnen binnen knikken, maar trok iets te snel zijn hoofd weer in. Ondertussen prikte Voorshoven nu en dan eens tegen, maar echt in de problemen kwam Dennis zelden. Onze doelman was overigens nog eens op de afspraak en oogde fit, dat ontbijt had hem duidelijk goed gedaan!

LG ging met 1-0 de rust en ging ook na de pauze door op zijn elan. Beide ploegen gingen goed over en weer, maar de beste kansen waren zonder twijfel voor de thuisploeg. In de kluts tikte Fred totbij Ivo die van dichtbij op de doelman trapte. Ivo kreeg even later een nieuwe kans, maar kon opnieuw niet scoren. Fred haalde een afvallende bal goed uit de lucht, kapte zijn man uit en schoot vervolgens op het pak verdedigers voor hem. Thomas werd goed vrijgespeeld, maar verkoos een voorzet boven een schot en Ivo kon er net niet bij. Bij een volgend standje voor doel was het dan toch raak, in twee tijden en met een lang been trapte Ivo dan toch voorbij de doelman: 2-0.

Voorshoven had nu niks meer te verliezen en ging vol zijn kans, maar Dennis stond pal. Dat leverde echter ruimte op aan de overkant en nieuwe kansen volgden. Fred opende op Thomas die een perfecte voorzet richting tweede paal gaf, maar Keu kopte onbegrijpelijk naast. Niet veel later opnieuw Thomas met een hoge voorzet die pardoes tegen de kruising viel, in de rebound had Keu altijd moeten scoren, maar met een knappe beenveeg stak de keeper daar een stokje tussen. Keu was onder de indruk!

Het werd 3-0 toen Nol goed naar binnen sneed en een ??n-twee met Fred opzette. Ivo (randje buitenspel!) was echter nog eerder dan Nol bij de pass en schoof het leer onder de doelman. Toen Keu even later zijn missers enigszins goedmaakte door een hoekschop rechtstreeks in doel te draaien was de 4-0 een feit. Een verdiende overwinning voor LG dat meteen ook een goede generale repetitie hield voor volgende week... dan wacht Rolands Club!

Beste speler van de week: Fred, Thomas & Ronny
Zwart schaap van de week: Keu

23/12/2007 3 2

LG zet in zinderend slot verdiend orde op zaken!

LG herontdekte in een schitterende tweede helft zijn voetballend vermogen, en dat mocht KWB Voorshoven aan den lijve ondervinden: 2-3 was de uitslag.

KWB Voorshoven begon furieus en zette LG vanaf de eerste minuut vast op de eigen helft. Met slechts negen spelers op het plein (!!!) stond al na 4 minuten de 1-0 op het scorebord. Het was Dennis die onder de bal doorging en zo een vrijgeleide gaf aan de spits, waardoor de nominatie van schoap van de week een makkie werd! De daaropvolgende tien minuten (toen KWB Voorshoven eindelijk met elf op het veld stond) gleed LG met meerdere ogen door de naald, maar de deklat en doelman Mark hielden LG tot driemaal toe in de match.

Niet veel later volgden dan toch de eerste kansen voor de bezoekers: Buim zette zijn tegenstander tweemaal op identieke wijze in de wind en leverde evenveel voorzetten op maat af, maar Bob (met muts) kon telkens net niet binnenkoppen. Ondertussen had Ivo op een hoekschop ei zo na gescoord, maar zijn poging werd van de lijn gehaald. ?Geen probleem!?, denkt ene Bart dan. Op assist van Buim en tussen drie man, twijfelde hij niet en van buiten de zestien meter knalde hij het leer fe-no-me-naal in de winkelhaak: 1-1 en LG op slinkse wijze terug in de match.Het vervolg van de eerste helft was van lage kwaliteit, want buiten veel middenveldspel en een onzekere laatste man viel er maar bitter weinig te beleven.

Maar wat gezegd van de tweede helft! Nog maar twee minuten ver toen een gevaarlijke vrije trap op de rand van de backlijn werd binnengeschoten (tja, geen kunst als de doelman zo goed als achter zijn muur gaat staan?) in de rechterhoek: 2-1 en LG terug op achtervolgen aangewezen. Wat volgde, was echter van een beter niveau. Bart en Timmy ontbonden hun duivels op het middenveld, winger Thomas speelde zeer hoog op de rechterflank en Nol (als laatste man) en Ronny (wiens ?Hatebreed-muts? weer terecht is) stonden pal in de verdediging. Toch cre?rde LG, via Bob en Buim, slechts enkele halve kansen, hoewel de (overigens zeer goed fluitende) scheidsrechter een penalty had mogen toekennen na een foutieve tussenkomst op een sierlijke actie van wie anders dan Bob.

Het was wachten tot Timmy een mooie doorsteekpass gaf op Buim, die alleen op de doelman afsnelde en de bordjes weer in evenwicht bracht: 2-2 en LG verdiend langszij. LG overklaste nu zowel technisch als fysiek de tegenstander en die stormloop zou nog lonen! Tien minuten voor tijd zag sluitstuk Staelens zijn kans schoon en infiltreerde hij in het strafschopgebied. Via een superieure kopbal belandde de bal bij Thomas die via de keeper het leer naar Buim schoot die bedankte met zijn tweede van de voormiddag: 2-3.

De score had nog kunnen oplopen, maar Bob, Timmy en Bart zagen hun pogingen respectievelijk gered, afgeblokt en over gaan. LG is zo dus voor de vijfde keer op rij ongeslagen en niets lijkt hen in de weg te staan om daar een mooi vervolg aan te breien! Of worden de verwoestende (maar vooral stinkende) scheten van Bart ons alsnog fataal? Ik telde er een slordige 34...

Beste speler van de week: Bart
Zwart schaap van de week: Dennis

29/04/2007 0 3

KWB Voorshoven trakteert LG op smadelijke nederlaag!

Inspiratieloos. Zo moeten we het geleverde spel van afgelopen zondag helaas omschrijven voor LG. Een 0-3 nederlaag was het logische gevolg.

Voorshoven legde de pijnpunten van LG nog maar eens bloot. Het mist een ervaren doelman en een rasechte goaltjesdief! Jorino is immers maar de helft van de tijd inzetbaar en door de blessure van topschutter Buim laat de afwerking de laatste tijd te wensen over. Vlot scorende spitsen, ze groeien jammer genoeg niet in het wild.

LG begon aan de wedstrijd met een oude vedette. In de zoektocht naar meer goals had Flipper beloofd om zijn schoenen nog eens van de haak te halen. Tevergeefs, zoals zou blijken, want ondanks een verdienstelijke helft kon ook hij de netten niet vinden. De bezoekers lukten daar in die eerste helft wel al een keer in. Een scherpe hoekschop verdween rechtstreeks achter Stijn in doel: 0-1.

Voor het overige zorgde geen van beide ploegen voor groot gevaar waardoor het dus 0-1 bleef tot aan de rust. Ook in de tweede helft was er een goed evenwicht tussen de twee teams, maar er kwamen nu wel meer kansen. Ook voor LG! Het was een aantal keer erg gevaarlijk, maar ofwel ontbrak die laatste goeie pas ofwel stond de doelman in de weg (soms zelfs erg letterlijk). Dat was onder meer het geval op pogingen van Johan, Fred, Steven en de gebroeders Keu.

Aan de overkant was het wel nog tweemaal prijs. KWB Voorshoven bleek uiterst effici?nt en zette zo zonder geweldig te spelen de 0-3 op het bord. Boemie & co bleven daarna jagen op een (verdiende) aansluitingstreffer, maar die kwam er niet. Al bij al een slechte wedstrijd en een voor LG nog slechtere uitslag, maar klagen doen we niet natuurlijk. De zon schijnt, het gras is groen en de pintjes smaken als nooit tevoren! Schol!

Beste speler van de week: Staelens
Zwart schaap van de week: Stijn

28/05/2006 5 5 Geen verslag beschikbaar
08/01/2006 3 3 Geen verslag beschikbaar