Historiek tegenstanders

Datumoplopend sorteren # goals voor # goals tegen Verslag Afgelast?
19/01/2020 0 0 Geen verslag beschikbaar
29/09/2019 2 2 Geen verslag beschikbaar
13/01/2019 1 3 Geen verslag beschikbaar
09/09/2018 0 5 Geen verslag beschikbaar
13/05/2018 1 5 Geen verslag beschikbaar
12/11/2017 1 1 Geen verslag beschikbaar
11/06/2017 0 0 Geen verslag beschikbaar AFGELAST!
12/02/2017 1 2

Jammer dat Uisclubke zo krap in de spelers zit, want het was minstens de evenknie van Rolands Club en had met wat meer schutterskwaliteit voorin wellicht ook kunnen winnen. Nochtans deed Johan dat verre van slecht als spits, hij scoorde en had tot 2x toe de gelijkmaker aan de voet, maar het mocht niet zijn. De thuisploeg won met 2-1.

19/10/2014 0 6

Onmachtig Uisclubke kansloos onderuit!

Mieve Kermis was duidelijk nog niet goed verteerd, want Rolands Club haalde stevig uit en stuurde René's mannen met een 6-0 pandoering terug naar huis.

Eindelijk opnieuw voetballen, na een reeks onregelmatige weken kunnen we ons nu weer elke zondag focussen op wat echt belangrijk is: voetbal! Dat die focus nog wat scherper gesteld mag worden, maakte Rolands Club echter pijnlijk duidelijk. Het eerste schot van de wedstrijd was weliswaar voor de bezoekers, op aangeven van Johan zette Fred de doelman met een dropshot aan het werk, maar daarna nam de thuisploeg de wedstrijd stevig in handen. Uisclubke probeerde te combineren en slaagde daar ook regelmatig in, maar geraakte nooit echt in de gevarenzone en werd naarmate de wedstrijd vorderde alleen maar slordiger in de passing. De thuisploeg nam de voorsprong toen de linkerflankaanvaller Sander en Zon het nakijken gaf en centraal voor doel de spits bediende die makkelijk binnen trapte: 1-0.

Uisclubke probeerde te reageren, maar geraakte dus amper in de zestien. Fred tikte een scherp aangesneden voorzet van kleine Keu net langs en Steven probeerde vergeefs vanuit de tweede lijn. Bij Uisclubke debuteerde Geoffrey in een proefmatch, maar hij mocht aan de lijve ondervinden dat voetballen toch net iets moeilijker is dan langs de kant meekijken, zelfs op cafévoetbalniveau. Zijn totale gebrek aan voetbaltechniek werd een paar keer pijnlijk duidelijk en zou uiteindelijk ook leiden tot de 2-0 toen hij zijn man opnieuw uit het oog verloor en die langs de kant naar binnensneed en Jonas te grazen nam in de korte hoek, ook onze doelman ging hierbij niet vrijuit. Staelens kwam Geoffrey in de tweede helft verlossen, maar evenzeer bedankt voor de poging en altijd welkom langs de zijlijn!

2-0 was ook de ruststand, maar na de pauze drukte de thuisploeg het gaspedaal nog iets dieper in. Daarbij liep Rolands Club vlot uit naar 6-0 en kwam Jonas nog enkele malen tussenbeide. Meer dan een kopbal kon Uisclubke daar niet tegenoverstellen. Steven en Danny konden nauwelijks in stelling gebracht worden en dus zagen Fred en Johan de ballen voornamelijk langs en over zich heen vliegen. De ruimte tussen aanval en verdediging was ook veel te groot zodat bij uitvoetballen de aanval vrij makkelijk opgevangen kon worden, zo wordt goed voetbal moeilijk uiteraard. Dat was zeker ook de verdienste van de thuisploeg die zich een stevige tegenstander toonde en oververdiend de zege mocht thuishouden. Volgende week meer geluk, dan trekken we naar Groenskuil voor eerherstel. Tot dan!

30/03/2014 1 3

Knappe goal van Erwin, maar dat was het dan ook. Uisclubke was niet op de afspraak, net als de reporter van dienst trouwens: 1-3 was de eindstand.

01/12/2013 4 2

Ook Rolands Club gaat voor de bijl!

Na een sterke wedstrijd waarin beide ploegen een - naar cafévoetbalnormen - aardig niveau haalden, trok Uisclubke aan het langste eind. Het won met 2-4.

Uisclubke kreeg maar net 11 spelers aan de aftrap. Onze doelman liet zijn ploeg in de steek en kon het na een avondje cava zuipen niet opbrengen om uit zijn bed te stappen, hetgeen hem niet in dank werd afgenomen. Dennis werd zo unaniem tot schaap verkozen al moest van Flipper ook Patrick Brands in het vet gemarkeerd worden (bij deze) omdat ook hij niet opdaagde. Door een blessure van Rob werd Steven stand-in doelman en trok Maarten noodgedwongen een rij achteruit. Erwin en Staelens, die eigenlijk geblesseerd was, waren de backs. Jan speelde in steun van Timmy en Danny centraal op middenveld en kleine Keu, eveneens licht geblesseerd, en Thomas bezetten de halfs. Vooraan liepen Johan en Fred.

Die laatste opende meteen de debatten. Fred werd diep gestuurd en probeerde een lob van goed 30m die over de doelman op de paal viel, brute pech. Daarna nam de thuisploeg het commando over, maar Uisclubke stond achteraan als een huis en brak regelmatig snedig uit. Toen Timmy met een gemeten pass Danny afzonderde voor de doelman was de 0-1 een feit. Lang duurde die voorsprong echter niet, want bij een hoekschop kregen de bezoekers de bal niet meteen weg en lukte Rolands Club de gelijkmaker: 1-1.

Beide ploegen zorgden daarna voor een evenwichtige pot voetbal, maar beide defensies waren goed op de afspraak. Zo zag Danny een kopbal miraculeus gered op de doellijn, door een verdediger nota bene. In de daaropvolgende fase kon ook Thomas niet besluiten. 1-1 leek ook de ruststand te worden, maar op slag van de koffie voerden Timmy en Fred hun kunststukje van vorige week nog eens op. Bij een hoekschop knikte Fred de strakke bal aan de tweede paal binnen: 1-2.

Zelfde spelbeeld in de tweede helft. Rolands Club had het meeste balbezit en combineerde goed tot aan de zestien, maar daar waren Maarten en co heer en meester. Buiten een pegel op de lat was de thuisploeg amper gevaarlijk. Een zeldzaam defensief foutje leidde even later toch opnieuw voor de gelijkmaker. Centraal voor doel werd er slecht uitverdedigd, Steven zag door het bos van spelers de bal niet meer en was kansloos op het schot: 2-2. Maar niet veel later zorgde Timmy er met zijn derde assist voor dat Uisclubke weer op voorsprong klom. Danny knikte zijn strak aangesneden vrije trap netjes tegen de touwen: 2-3.

Rolands Club probeerde daarna nog wel, maar moest daardoor steeds meer ruimte prijsgeven en Uisclubke counterde naar hartenlust. De ingevallen Kurt, die in tegenstelling tot Dennis wel nog zijn weg naar het veld gevonden had, legde de eindstand beheerst vast op 2-4. De supporters hadden een leuke pot voetbal gezien en de voorzitter was meer dan content. Wat wil een mens nog meer? Een nieuwe zege misschien, volgende week wacht Boskop alweer! Tot dan...

08/09/2013 2 1

Solide Uisclubke klopt Rolands Club

Bestaan er nog zwakke ploegen in het Cafévoetbal? Voor de zoveelste keer op rij moest Uisclubke het opnemen tegen een jonge, sterke en goed voetballende ploeg: Rolands Club.
Tijdens de eerste helft had Rolands Club waarschijnlijk het meeste balbezit, maar tot echte kansen kwamen ze nagenoeg niet. Uisclubke daarentegen had meerdere mogelijkheden om te scoren. Zo konden Kevin en Grote Keu prima voorzetten van Kleine Keu net niet verzilveren. En een geplaatst afstandsschot van, opnieuw, Kleine Keu bracht de doelman niet echt in verlegenheid. De grootste kans was nog voor Grote Keu. Met een laag gemeten voorzet bracht Witte hem ter hoogte van het penaltypunt in stelling, maar zijn poging stierf helaas op de paal. Deze misser kwam de oudste Keu weer duur te staan, de schaapstitel was weer eens zijn deel.

In de tweede helft was de wedstrijd meer in evenwicht, maar opnieuw was het Uisclubke dat het meeste gevaar kon creëren. Nochtans opende Rolands Club met hun eerste echte kans de score. Een prima verre voorzet werd vakkundig met het hoofd gedevieerd en Dennis was verslagen, 0-1.
Maar Uisclubke was niet aangeslagen en bleef gewoon zijn spel spelen. De aansluitingstreffer kwam er na een dubbele penalty-fase. Eerst liep de doelman Witte van de sokken, maar die herstelde zijn fout weer door de (zwakke) penalty van Maarten te stoppen. Toen Maarten voor de rebound wou gaan werd hij door een verdediger onderuit geschoffeld, dus nieuwe penalty. Ook die werd in eerste instantie gemist. Deze keer door Witte. Maar hij wist in de rebound de keeper toch te verslaan, 1-1.
Uiteindelijk kroonde Witte zichzelf nog tot matchwinnaar door in de voorlaatste minuut de bal van de laatste man van Rolands Club af te snoepen, alleen op de keeper af te gaan en vanuit schuine hoek de bal in de kruising te poeieren, 2-1.

Volgende week Panhoven (thuis)! Het is al lang geleden dat we daar nog eens tegen gespeeld hebben. Maar waarschijnlijk beschikken ook zij inmiddels over een jonge, sterke en goed voetballende ploeg.
Jammer dat Grote Keu er niet bij zal zijn, want met hem (en Witte) in de spits "Spelen we alles kapot!" ;-)

20/01/2013 0 0 Geen verslag beschikbaar AFGELAST!
10/06/2012 2 1

Uisclubke wint op een diefje tegen Rolands Club

Rolands Club kwam met een technisch zeer sterk team afgezakt naar Meeuwen. Vermoedelijk zaten er enkele competitiespelers tussen. Uisclubke moest dan ook de hele wedstrijd de wet van de sterkste ondergaan. Rolands Club domineerde, had bijna voortdurend balbezit en legde enkele mooie combinaties op de mat. Gelukkig kon de thuisploeg met Steven en Maarten op een ijzersterke centrale defensie rekenen. Op die manier kwamen de bezoekers zelden of nooit tot echt uigespeelde kansen.

Ook Uisclubke kwam niet tot echte kansen. Toch wist het met een afgeweken afstandsschot van Pieter de score te openen, 1-0. Maar vlak voor rust werden de bordjes weer in evenwicht gebracht door een ongelukkige owngoal van Steven. Hij probeerde een scherpe corner met het hoofd te ontzetten, maar raakte de bal niet vol. Bovendien had Kleine Keu de eerste paal ook al verlaten om diezelfde bal te onderscheppen. Bijgevolg verdween de bal in de kortste hoek, 1-1.

De tweede helft was een kopie van de eerste. Rolands club zocht verwoed de opening, maar vond die eigenlijk nooit. Het was echter uisclubke dat 10 minuten voor tijd nog eens wist te scoren. Na een snelle inworp van Keu kon Kevin Pieter in het straatje sturen. Die werkte, zoals we van hem gewend zijn, beheerst af, 2-1.

Een onverdiende overwinning, maar die tellen ook. Bovendien is uisclubke met dit resultaat weer eens 10 matchen ongeslagen. Vicky mag dus al een ton beginnen aansluiten!

03/10/2010 4 0

LG breekt winning streak Rolands Club!

LG kon rekenen op een ijzersterke verdediging en was bovendien dodelijke efficiënt in de afwerking. Het 0-4 eindresultaat was misschien wel overdreven, maar zeker niet onverdiend te noemen.

LG had voor deze wedstrijd geen motivatiespeech van de voorzitter nodig. Iedereen herinnerde zich nog hoe LG tijdens de vorige confrontatie genekt werd door de scheidsrechter en uiteraard ook de schandalige charge op Steven. Kortom, LG had nog wat recht te zetten. Al is zoiets tegen Rolands Club altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Ze staan immers gekend als één van de beste ploegen uit de reeks.

Ook de supporters van LG waren optimaal voorbereid. Zowel Kleine Keu als Ben Staminee hadden hen van de nodige drank voorzien. Van dankbaarheid was echter niet veel sprake, Kleine Keu werd door hen nog bijna tot schaap van de week gestemd (en er werd nog benadrukt dat dit niets met zijn spelpeil te maken had). Zo grof zouden zelfs de supporters van Anderlecht het momenteel niet durven maken.

Al van bij de start van de wedstrijd werd meteen duidelijk dat Rolands Club de betere voetballers in huis heeft. Ze drukten LG terug op hun eigen helft en voetbalden met gemak een aantal halve kansen bij elkaar. Gelukkig voor LG was Rolands Club vaak te gehaast en te zelfzuchtig in de afwerking. Anderzijds stond de verdediging van LG als een huis. Zon en Ivo kleefden aan hun mannetje, Steven vocht zoals gewoonlijk voor iedere bal en Rob liep waar nodig de gaten toe. Langzamerhand begonnen ook Timmy en Kevin meer duels in het middenveld te winnen, gesteund door Witte die zich geregeld liet terugzakken.

LG knokte zich in de match, maar Rolands Club liet hen niet zomaar voetballen. Steeds als ze een duel verloren of omspeeld werden, werd er onmiddellijk een ‘professioneel’ foutje gemaakt. Op die manier kwam ook LG niet aan uitgespeelde kansen. Het gevaar kwam enkel van Witte die vanuit iedere hoek naar doel probeerde te knallen. En met succes. Na een scrimmage in het strafschopgebied veroverde hij zelf de bal, draaide hij zich sterk vrij en schoot hij de openingsgoal overhoeks binnen: 0-1.

Het spelbeeld van de eerste helft was eigenlijk omgekeerd aan dat van vorige week. Dit keer had de tegenstander 70% balbezit, maar was het LG dat met een voorsprong ging rusten.

LG vreesde tijdens de rust dat het zeer moeilijk zou worden om de voorsprong vast te houden. Verrassend genoegd wist het begin tweede helft meteen te scoren. Thomas kreeg plotseling ruimte om vanop rechts voor te zetten. Kevin en Kleine Keu brachten door ouderwets te kruisen de verdediging in verwarring, waardoor Kleine Keu aan de eerste paal vrijwel ongehinderd kon binnentikken: 0-2.
LG putte extra moed en vertrouwen uit dat doelpunt en Rolands Club was duidelijk van slag. Plots lagen de verhoudingen heel anders. Nu was het LG dat de wedstrijd begon te domineren. Bovendien gaf hun verdediging werkelijk niets weg. Rolands Club zou heel de tweede helft niet veel verder meer komen dan enkele wanhoopspogingen uit de tweede lijn.

Ook LG kwam niet onmiddellijk aan meer kansen. Maar door een slimme ingeving van Kevin breidde het zijn voorsprong toch verder uit. Kevin had immers in de smiezen dat de keeper van RC niet echt “klemvast” was. Hij gaf Rob het signaal om een vrije trap vanop 30 à 40 meter op doel te trappen. De keeper loste en Kevin was er als de pinken bij om simpel binnen te tikken: 0-3.

Bij RC gingen de kopjes nu helemaal naar beneden en er ontstonden steeds meer gaten in hun verdediging. Witte kon hiervan profiteren om Thomas alleen op doel af te sturen, maar die wist nog onbegrijpelijk te missen. Ach, ook Vossen scoort niet iedere week. Even later was het wel raak toen Kleine Keu Witte nog eens in het straatje stuurde. Witte had wel 2 pogingen nodig om de keeper te omspelen, maar uiteindelijk stond het toch 0-4. RC kon daar niets meer tegenoverstellen.

Achteraf vernam LG dat RC al meer dan een jaar niet meer verloren had. René was dan ook terecht fier op zijn mannen. En RC had het blijkbaar moeilijk om de nederlaag te verkroppen. Eén van hun mannen uitte z’n frustratie zelfs verbaal op zijn vriendin. Maar Staminee schoot haar te hulp met de wijze woorden: “Zijt blij dat ge een lief hebt … ik moet die van mij eerst oppompen!”.

Speler van de week: Ivo (al had heel de verdediging het verdiend)
Schaap van de week: Flipper

28/03/2010 1 2

Strijdend LG heeft geluk niet aan zijn zijde!

Een gelijkspel was op zijn minst eerlijker geweest, want LG was lang de betere ploeg. De omstandigheden beslisten daar echter anders over waardoor Rolands Club alsnog de punten thuis hield: 2-1.

Een te duchten tegenstander, misschien wel de beste uit de reeks, zo kan je Rolands Club wellicht het best omschrijven. LG wist dus waar het aan toe was. Het begon met Dennis in de goal; Zon, Rob, Eric en Nol in de defensie; Keu, Timmy, Steven en Thomas op het middenveld en Johan met Fred in de spits. De start kon moeilijk beter. Keu hield het grote veld goed breed en zag zijn voorzet licht afwijken waardoor Johan nog beter kon binnen knikken. Na een paar minuten stond het zo al 0-1.

LG was meteen gelanceerd en ging verder op het elan. Het hield controle over het spel door goed de flanken te benutten. Thomas en Keu hielden het spel goed breed, Timmy en Steven vochten voor wat ze waard waren op het middenveld. Het sterke middenveld van Rolands Club had het zo niet onder de markt. Vooraan waren Johan en Fred een voortdurende gesel voor de thuisdefensie. Johan joeg de verdedigers meermaals in de fout, Fred was continu aanspeelbaar waardoor het middenveld goed kon aansluiten. Ook achteraan zat alles goed op slot; Zon speelde stevig, Nol speelde slim en Rob en Eric liepen in tijden van nood op de juiste plek waardoor Dennis vrijwel werkloos bleef.

Na een vloeiende aanval over diverse stationnetjes had het eigenlijk 0-2 moeten staan. Met een lepe hakbal zette Fred Steven alleen voor de doelman, maar zijn schot verdween nipt over de dwarsligger. Even later trok Thomas op wandel, maar de doelman stond pal op een harde knal in de korte hoek. Vlak voor rust zette Johan bij een snelle counter Fred alleen voor doel, maar diens goal werd volledig onterecht afgevlagd voor buitenspel. Een scheidsrechterlijke dwaling met grote gevolgen, want 2 minuten later knalde Dennis een lastige terugspeelbal op het gezicht van de thuisspits waarna het leer alsnog werd binnen getrapt: 1-1. Een echte kutgoal die Dennis een nieuwe schaapstitel zou opleveren, ?t is een hondenstiel, zo doelman zijn.

LG mocht zo ontgoocheld de rust in, dit hadden ze hoegenaamd niet verdiend. En het werd nog erger. Meteen na de pauze floot de scheids een duwfout niet, waarna de tegenaanval resulteerde in de 2-1. Aan de eerste paal mocht een Rolander moederziel alleen voorbij Dennis devi?ren. De bezoekers waren een tijdlang aangeslagen, maar knokten zich toch terug in de wedstrijd. Het spel werd echter uitgevochten op het middenveld, zelden kwamen beide ploegen tot uitgespeelde kansen.

Spannend was het uiteraard wel. En naar caf?voetbalnormen was dit best een aardige wedstrijd. Er werd ook stevig gebikkeld langs twee kanten, zo hoort dat in deze matchen. Bijna stond het 2-2 toen Timmy een lepe voorzet naar de tweede paal krulde en Fred in duikvlucht zijn kans ging, maar verder dan een aai over de bal kwam hij niet. Dennis hield zijn maats dan in de wedstrijd met een prima save, maar een slotoffensief zou er helaas niet meer komen.

Vijf minuten voor tijd ging een middenvelder van Rolands Club immers veel te bruusk en eigenlijk zelfs gemeen in op Steven die meteen ter aarde zeeg. Een slag met de elleboog in de rug was het, al wou de dader dat niet toegeven. In de daaropvolgende commotie kreeg Thomas de hippie eerst geel en daarna rood. Hoe dan ook, Steven was er erg aan toe en kon zijn been niet meer bewegen. Hij werd even later afgevoerd in een ambulance, maar stelt het ondertussen alweer goed. Een geknelde zenuw bleek de oorzaak van alle pijn. Over twee weken verwachten we hem fris en monter op het veld!

De wedstrijd werd na de fout maar afgefloten en zo was 2-1 de eindstand. Een gelijkspel ware billijker geweest, maar het mocht niet zijn.

Beste speler van de week: Johan
Zwart schaap van de week: Dennis

17/05/2009 3 5

Rolands Club maakt einde aan ongeslagen reeks!

Iedereen had gehoopt op een mooie voetbalochtend (lees: geen verlies voor LG), maar die gedachte kon na goed een kwartier voetballen alweer opgeborgen worden, uiteindelijk werd het 3-5 voor de bezoekers.

Ren? zal nog eens twee keer nadenken vooraleer hij de volgende keer zijn jongens verwittigt dat de wedstrijd pas om 10u00 begint. De bedoeling was dat iedereen goed op tijd aanwezig zou zijn, we wisten immers allemaal wat erop het spel stond, maar daar veegde doelman Dennis eens goed zijn voeten aan. Om 5 voor 10 strompelde Van der Sar de kleedkamer binnen, maar toen had een ladderzatte Bob al besloten om de eerste helft in doel te gaan staan, niet meteen een verstandige keuze.

Na welgeteld een goed kwartier stond Rolands Club immers al op een riante 0-3 voorsprong. Eerst ?verkeek? Bob zich op een boogbal van ver, vervolgens verspeelde hij de bal waarop de 0-2 werd binnengetrapt en na een slechte uittrap eindigde de tegenaanval in een ongelukkig eigen doelpunt van Stijn. Het was allemaal bijzonder jammer omdat LG niet eens zo slecht speelde, al kwamen Pieter en Buim niet meteen tot grote kansen. Toen de thuisploeg ook nog eens sterke Jan zag uitvallen, werd het al helemaal een moeilijke opgave.

Zeker toen het na een halfuur met een droge knal van ver de 0-4 tegen de touwen zag zoeven. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Bob kansloos was op deze knal. LG gaf echter nog altijd niet op en Bart kwam langzaam maar zeker beter in de wedstrijd. De druk naar voren werd zo groter en de gebroeders Keu konden nu en dan uitpakken met een goeie voorzet. Bij een afvallende bal kon de doelman het schot van Fred nog net pareren, maar toen kleine Keu opnieuw laag voorbracht, was hij kansloos op de binnentikker van Pieter. Opnieuw hoop in de rangen: 1-4.

Tijdens de rust verdween Bob voor Dennis en kwamen ook Rob en Peter op het veld. LG begon goed aan de tweede helft en had de wedstrijd nu beter onder controle. Rob hield Ronny en Stijn goed op hun plaats, Thomas en Bart vonden hun draai op het middenveld en Fred liep goed tussen de lijnen. Het was wachten op een goeie kans voor Pieter of Buim. Na een prima actie van kleine Keu kreeg Stijn de bal in de zestien waar hij vol zijn kans ging. Toen de doelman het leer loste, was Fred attent en vlamde hij de 2-4 tegen de netten.

Het geloof groeide nu met de minuut. Pieter naast en Buim net niet, maar toch druk van LG. Helaas liep het plots op een counter van de bezoekers en liet Dennis de 2-5 onder zich door glijden op een licht afgeweken schot. Opnieuw pech dus! Het was nu wel duidelijk, LG zou deze wedstrijd niet meer winnen. Thomas zorgde met een fantastische pegel wel nog voor 3-5. Meteen daarna kreeg Pieter de bal net niet voorbij de doelman en schoot Fred na een dribbel jammerlijk op de rug van een verdediger. Maar het bleef bij 3-5 en dus zal LG opnieuw moeten bouwen aan een nieuwe reeks, te beginnen komende woensdag tegen de Sprinters!

Beste speler van de week: Thomas
Zwart schaap van de week: Bob

04/11/2007 1 4

LG vergeet te scoren en verliest!

Rolands Club startte verschroeiend en dat zou LG ondanks een sterke tweede helft niet meer te boven komen. Het werd zo 1-4 voor de bezoekers.

Na de 5-0 pandoering eerder dit jaar wist LG min of meer waar het zich aan kon verwachten. Maar opnieuw had het geen antwoorden klaar op de snedige aanvallen van Rolands Club. Ze sneden in de eerste helft door LG?s defensie als door boter en waren telkens een stapje sneller op de bal. Eerlijk toegegeven, ze waren beter.

Rolands Club kwam na een kwartier op voorsprong. LG was al een paar keer gewaarschuwd met stevige pogingen uit de tweede lijn en de derde keer was dan ook raak. De bal verdween snoeihard in de bovenhoek: 0-1. En hard op doel trappen konden ze, de bezoekers. Zon werd er door zijn man uitgelopen en die fusilleerde vervolgens doelman Mark in het dak van het doel. Staal-harde trap en 0-2.

LG besefte dat een 0-5 scenario in eigen huis eigenlijk geen optie was en probeerde te reageren. Met iets meer druk naar voren slaagde het daar ook enkele minuten in, wat resulteerde in lichte dreiging via Peter en Johan, maar scoren was een ander verhaal.

Scoren verging de bezoekers veel beter. Vloeiende aanval over rechts, voorzet op maat naar de tweede paal waar Zon zijn man even te veel ruimte gaf en een goeie controle en dito binnentikker later was de 0-3 een feit. Het doemscenario stak toch weer even op. Vlak voor de pauze schoot Thomas echter terug hoop in de thuisploeg. Hij onderschepte een zwakke terugspeelbal en omspeelde simpel de doelman: 1-3!

Een doelpunt waar LG ook na de koffie duidelijk moed uit putte. Timmy - terug van lang weggeweest - bracht rust op het middenveld waardoor LG steeds beter begon te spelen. Peter zijn opwarming van voor de wedstrijd begon eindelijk te renderen en ook Thomas kwam nadrukkelijker in het spel voor. Hij kreeg een eerste goeie kans, maar zag te laat dat de doelman te ver uit zijn doel stond en besloot vervolgens naast.

Rolands Club werd nu met de rug tegen de muur gezet en op een hoekschop was Johan wel heel erg dicht bij de aansluitingstreffer, maar de bal verdween over het doel. Even later werd Peter goed vrijgespeeld in de zestien, maar op zijn lage schuiver pakte de keeper uit met een geweldige beenveeg. Ook de volgende kans schreef zich LG, Thomas krulde een vrije trap langs de muur naar de verste paal, maar opnieuw redde de doelman erg knap. De corner na die vrije trap was opnieuw Peter erg dicht bij de 2-3, maar het leer wou er maar niet in.

Tussendoor zorgde Hannes nog voor een hilarisch moment door bij het controleren van de bal stevig onderuit te gaan. Staelens wou hier absoluut niet voor onderdoen en probeerde een hakje, maar bezorgde zijn defensie zo de schrik van hun leven, gelukkig zonder gevolgen.

Door het uitblijven van de verdiende aansluitingstreffer kwam Rolands Club in de slotfase nog even opzetten, met onder andere een knal op de lat tot gevolg. In de laatste minuut werd het zelfs nog 1-4, iets wat LG op basis van de tweede helft zeker niet verdiende. Het zij zo?

Beste speler van de week: Timmy
Zwart schaap van de week: Zon

18/02/2007 0 5

LG krijgt forfaitcijfers aangesmeerd!

5-0 op ons kloten. Volgende keer beter!

Beste speler van de week: Bart
Zwart schaap van de week: Fred & Bob

De voorzitter spreekt!

Na afloop van deze bedroevende wedstrijd sprak de voorzitter klare taal. We zetten de belangrijkste punten even op een rijtje...

De voorzitter was uitermate tevreden met het feit dat iedereen voor een keer eens op tijd was, al heeft hij wel sterke vermoedens dat het latere uur (we begonnen pas om 10u) er voor veel tussen zat! Achteraf bleek dat het pintelieren vooraf vooral moed indrinken was voor wat komen ging...
Enkele minuten voor de aftrap stapt de voorzitter nog het plein op om zijn elftal -en tevens zijn trots- te stimuleren en hen zelfs een fikse premie (?? de webmasters weten van niets) te beloven bij winst!
Helaas, want wat bleek niet veel later? We schoten in elk spelonderdeel flink tekort. De spelers van de thuisploeg waren stukken beter en wel op volgende punten: bal aan de voet, snelheid van uitvoering, balcontrole, driehoekjes, schoten op doel, in de lucht, ... enfin eigenlijk waren ze op alles beter!
Het hoeft niet gezegd dat het hart van de voorzitter bloedt. Het doet hem pijn om zijn ploeg op die manier ten onder zien te gaan, al looft hij wel de ambiance achteraf!

De voorzitter gaat vervolgens in ware Jos Vaessen stijl verder. Hij verwacht volgende week iedereen nuchter, goed uitgeslapen, fit en monter op het plein. In al zijn furie heeft ie het zelfs over het feit dat een doorgedreven training (God sta ons bij!!) misschien geen kwaad zou kunnen deze week! En seks voor de wedstrijd is al helemaal uitgesloten!
Zondag moet en zal gewonnen worden, zoniet ziet hij zich genoodzaakt om harde maatregelen te treffen...

Aldus onze voorzitter,
Ren?


Een verwittigd man is er twee waard!

05/11/2006 2 3 Geen verslag beschikbaar
19/02/2006 2 2 Geen verslag beschikbaar