Historiek tegenstanders

Datumoplopend sorteren # goals voor # goals tegen Verslag Afgelast?
17/03/2019 0 0 Geen verslag beschikbaar
20/05/2018 4 2 Geen verslag beschikbaar
30/10/2016 3 1

Uisclubke beloond voor prima tweede helft!

Een vroege tegentreffer werd in de tweede periode tenietgedaan door René's manschappen, die verdiend wonnen met 1-3.

Uisclubke mocht kleine Keu nog eens verwelkomen en die bedankte met de nodge diepgang op de rechterflank. Dat leverde wel dreiging op, maar grote kansen bleven uit voor de bezoekers. De flanken noch het middenveld slaagden er voldoende in om Niels en Joran te bereiken en op momenten dat het toch lukten, vonden beide spitsen mekaar niet of bleef de afwerking uit. Ondertussen hielden Stef en Jorn de bal ver weg van gelegenheidsdoelman Steven met goed storend werk en prima positiespel.

Toch konden ze niet verhinderen dat de thuisploeg op voorsprong klom. Zon gaf even wat te veel ruimte aan zijn tegenstander die goed naar binnen trok en in de korte hoek het juiste gaatje vond. Steven vloekte en besefte dat Jonas die bal wellicht gehad zou hebben, maar gezien de venijnige bots kon hij zich toch niet al te veel verwijten maken: 1-0.

Uisclubke was de betere ploeg, maar de laatste pass ontbrak. Dat zorgde vooraan voor de nodige frustratie waardoor het spelbeeld er niet beter op werd. De rust kwam dan ook welgekomen. Tijdens de tweede helft tapten de bezoekers uit een ander vaatje. Dankzij de inbreng van Maarten en Jente ging het hele team rustiger en verzorgder voetballen, werd er niet meer gemopperd en zagen de supporters het vertrouwde Uisclubke. Dat zorgde voor heel wat dreiging en kansen. Doelpunten bleven dan ook niet uit. Jente en Johan combineerden zowaar tot bij de mee opgerukte Zon die oog in oog met de doelman niet twijfelde en schuin rechts voor doel beheerst in de verste hoek besloot: 1-1.

Daarna was het de beurt aan Joran die als bevrijd speelde en een voortdurende gesel voor de thuisdefensie was. Bij een vrije trap in de middencirkel ging het snel van Sander over Maarten naar Jente die strak voortrok zodat Joran de 1-2 rustig voorbij de keeper kon tikken. 
De bezoekers gaven nog één grote kans weg en mochten van geluk spreken dat de bal na een snelle counter rakelings voorbij de verkeerde kant van de paal hobbelde. Toch viel er niks af te dingen op de overwinning die nog wat extra glans kreeg toen Joran op snelheid door mocht, de doelman omspeelde en de 1-3 in de lege doelmond deponeerde. 

Uisclubke lijkt bij deze opnieuw gelanceerd voor een sterk jaareinde. Volgende week bevestiging graag in de thuismatch tegen Waubergerheide! Tot dan...

05/06/2016 2 3

Ondanks een fraaie deviatiegoal van Staelens op een hoekschop, is Uisclubke redelijk lang op achtervolgen aangewezen. In de tweede helft komt de thuisploeg nog aardig opzetten, maar verder dan een pornogoal - voor zij die niet vertrouwd zijn met het jargon: een voorzet die rechtstreeks in doel waait - van Stef geraakt Uisclubke niet meer. Heikant wint zo met 2-3.

13/03/2016 3 0

Uisclubke pakt ook scalp van Heikant!

3 fraaie treffers in de eerste helft volstonden voor de volle buit, 0-3 was rust- en eindstand!

Noteer het voor de volgende keer, bij Heikant is het pas om 10u beginnen. Of zoals afgelopen weekend, kwart over 10, en toen waren ze nog niet compleet. Uisclubke vond het echter welletjes en dus floot Jorn, aangezien er ook geen scheids te bespeuren viel, de wedstrijd op gang. Na welgeteld 3 baltoetsen mocht Niels alleen op de doelman af die hij vakkundig het nakijken gaf: 0-1 binnen de minuut!

Heikant liet zich daarna niet zomaar naar de slachtbank leiden, maar kon toch niet verhinderen dat Uisclubke de controle over het spel behield. Ook niet toen de thuisploeg na een tiental minuten voltallig was. Op het lange veld konden de bezoekers meermaals dreigen, maar in de zone van de waarheid zat het niet altijd mee. Toch liep Uisclubke gaandeweg de eerste helft verder uit. Na een fout op Niels krulde Fred de vrije trap van op zo'n 20m onderkant lat in doel: 0-2. Fraaie goal, maar wat dan gezegd van Danny die even later een snelle uitworp van Niels controleerde in de zestien, zijn verdediger met een heerlijke beweging in z'n hemd zette en vervolgens met een listig opwippertje de doelman voor een derde keer verschalkte: 0-3. Stef Ronaldo keek met open mond naar het prachtige schouwspel!

Stef bood vlak voor de pauze Niels nog de 0-4 aan, maar het Gouden Varken kon de mooie aanval niet verzilveren. Tijdens de rust wisselden Jorn en Fred van plaats en functie en kwamen ook grote Keu en Jente in de ploeg. Het spelbeeld bleef nagenoeg hetzelfde tijdens de tweede helft. Uisclubke had het betere van het spel en kwam amper in de problemen. Achteraan werd Thomas met verve bijgestaan door Zon, Sander en Staelens waardoor de terugkeer van Dennis Van der Sar in alle rust passeerde. Slechts eenmaal moest hij plat voor een goed schot. Zijn eerste clean sheet kwam echter nooit in gevaar!

Scoren lukte Uisclubke niet meer al waren Joran en Keu er een paar keer erg dicht bij. Net als vorige week achtte Stef tegen het einde van de wedstrijd zijn moment gekomen. Hij dook de zestien in en zette een dribbel in ware Ronaldo-stijl op, maar dribbelde daarbij vooral zichzelf. Te veel druk voor een jonge speler, zo verklaarde hij achteraf. Onze Voorzitter heeft daarop een mediastop ingelast voor Stef, hij wil dat zijn jonge poulain zich weer kan focussen op het spel. De wedstrijd werd gezapig uitgespeeld, maar wel opnieuw een meer dan verdiende overwinning dus. Volgende week trekken we naar Lommel, aan de Soeverein, voor een wedstrijd tegen Vandenberken. Aftrap om 10u, tot dan!

 

22/03/2015 4 0

Uisclubke proeft opnieuw van winst!

En maar goed ook, want de laatste weken waren we bijna vergeten hoe dat smaakt. Heikant was een maatje te klein, 4-0 was de eindstand.

Thomas L was nog eens in het land en werd prompt in de spits gedropt, de plek waar Uisclubke best wat versterking kan gebruiken. De wedstrijd begon ook goed voor de thuisploeg, want Heikant kreeg de bal slecht weg en Steven trapte door een bos van benen de 1-0 voorbij de doelman, lekkere start! Helaas stokte het daarna in het spel van René's mannen. Er werd veel te veel met de lange bal gespeeld en van voetballen kwam zo te weinig in huis. Op die manier kon Heikant vrij gemakkelijk gelijke tred houden, al kon het Jonas zelden bedreigen. De eerste helft werd zo een maat voor niets, op die voorsprong na natuurlijk.

Tijdens de rust werd er bijgestuurd. Er werd nu wel van achteruit gevoetbald met Steven en de ingevallen Danny als belangrijkste aanspeelpunten. Meteen kwam er heel wat ruimte vrij en kon Uisclubke tonen dat ze toch wel een maatje te sterk waren voor de Heikantenaren. Fred zette Thomas L moederziel alleen op weg naar goal en onze Italiano werkte beheerst af: 2-0. Meteen daarna waren de rollen omgekeerd, Thomas fungeerde ditmaal als aangever voor Fred die de bal goed meenam en daarbij de doelman omspeelde, maar vervolgens zijn schot met links zodanig kraakte dat de verdedigers tijdig terug waren om de bal nog voor de lijn weg te halen. 

Uisclubke bleef echter dominant spelen en brak ook telkens snel uit als Heikant in de aanval getrokken was. Toen de bezoekende doelman bij zo'n counter nog veel te ver uit doel stond, bleef Fred kalm en lepelde hij van op een 35m de bal in doel, 3-0 en boeken toe. Heikant probeerde wel, maar geraakte nauwelijks voorbij een uitstekende thuisdefensie waar Steven en Thomas G hun zaakjes goed onder controle hielden. Uisclubke hield het spel ook goed breed, waar Johan een goede dag kende en Erwin regelmatig op wandel trok. Thomas L werd nog eens vrijgespeeld, maar aarzelde iets te lang en weg was de kans.

Een hoekschop zorgde uiteindelijk voor het finale verdict. Fred had goed naar Timmy gekeken en gaf ze strak naar de tweede paal. Bij een eerste poging mocht Zon vrijstaand inkoppen, maar hij mikte pal op de doelman. De tweede was echter wel raak, gedragen door de wind vloog het leer rechtstreeks binnen in de verste hoek, het mag al eens meezitten: 4-0.

Zo weet Uisclubke weer wat winnen is. Het speelde daarvoor zeker geen topwedstrijd, maar het is alleszins goed voor het vertrouwen en wie weet is de trein opnieuw vertrokken. Zondag bevestiging graag, bij VNFC (en wel hier). Tot dan!

PS: Het uur wordt weer aangepast, een uurtje minder slaap dus. Hou daar rekening mee aub!

20/10/2013 3 0

Slordig Uisclubke pakt niettemin makkelijk de volle buit!

Mieve Kermis zat allicht nog wat in de benen, want het spelniveau van René's mannen was niet meteen om over naar huis te schrijven. Toch werd vrij vlot gewonnen van Heikant, het werd 0-3.

Te onthouden voor een volgende keer, Heikant speelt in eigen huis pas om 10u. Uisclubke probeerde de laatste kermispinten uit het vege lijf te voetballen en trok meteen naar voren. Het kreeg de wedstrijd vrijwel meteen onder controle, zonder daarbij uitmuntend te spelen. Veel slordigheden en onmondigheid vooraan zorgden ervoor dat het vrij lang wachten was op een eerste kans. Die was echter wel bijna raak, maar Kurt's knal uit de tweede lijn spatte uiteen op de paal. Niet veel later een haast identieke situatie toen Timmy zijn kans ging en zijn licht afgeweken bal eveneens de paal trof. Zo bleef het 0-0 tot aan de rust.

Na de pauze schoot Heikant het best uit de startblokken. Dennis mocht van geluk spreken toen een prima schot via de lat weer terug in het veld kwam. Meteen daarna beslechtten Kevin en zijn tegenstander een duel om de bal waarbij de laatste leek te winnen, maar dat was buiten Kevin gerekend. Met een fameuze schop maaide hij bal en speler neer. Als bij wonder bleven de gemoederen enigszins rustig, al moest het slachtoffer wel van het veld gedragen worden. Kevin excuseerde zich en de wedstrijd viel terug in het voordeel van de bezoekers. De druk werd opgevoerd en toen grote Keu zich kon doorzetten in de zestien was het prijs. Hij haalde de achterlijn en zette strak voor waar Fred op de doellijn niet meer kon missen: 0-1.

Fred zette even later Witte op weg naar de 0-2, maar onze kangoeroe heeft de scherpte van vorig jaar nog niet helemaal teruggevonden. Toch maakte hij dat even later goed door nu wel de 0-2 tegen de touwen te trappen, wedstrijd gespeeld. Uisclubke kreeg nu heel wat mogelijkheden om de score verder uit te diepen, maar speelde menige aanval slecht uit waardoor enkele grote kansen verloren gingen. Witte legde de eindstand uiteindelijk vast op 0-3. Een verdiende overwinning, maar iedereen was het er over eens dat het volgend weekend tegen de Keistampers beter zal moeten. We zijn gewaarschuwd, tot dan!

03/02/2013 2 0

Geduldig Uisclubke pakt volle buit in slotfase!

De thuisploeg was heel de wedstrijd de betere ploeg, maar wist dat overwicht pas in de slotfase te verzilveren. Uisclubke won verdiend met 2-0.

Een hoop zieken en gekwetsten waardoor Uisclubke opnieuw moest sleutelen aan de opstelling. De thuisploeg begon met z'n tienen, maar Nol vervoegde al snel de rangen. Bart was ook nog eens van de partij en speelde bij afwezigheid van Steven en Rob als laatste man. Grote Keu vierde dan weer zijn comeback na een voetbreuk, hij nam plaats op zijn vertrouwde rechterflank.

Uisclubke nam het spel van bij het begin in handen. Het had ruim veldoverwicht en liet het balletje goed op en neer gaan. Tot uitgespeelde kansen geraakte de thuisploeg echter niet. Het enige doelgevaar in de eerste helft kwam van de luchtmacht. Fred kopte een hoekschop van Keu over en Kevin knikte een inswinger van Michael rakelings naast. Beide heren deden dat even later nog eens over. Fred dook tussen een bos van spelers een nieuwe hoekschop van Keu net naast en Kevin kopte zijn tweede poging ruim naast.

Heikant kon de thuisdefensie amper bedreigen, Bart en co hadden hun zaakjes goed onder controle. Toch was de beste kans voor de bezoekers, maar Dennis stond pal en behoedde met een prima voetveeg zijn team voor de achterstand (al verklaarde hij achteraf dat hij eigenlijk uitgleed). Het bleef zo 0-0 tot aan de rust. Eric en Staelens kwamen voor Nol en Zon.

Een haast identiek spelbeeld na de pauze. Uisclubke was beter, maar speelde het bij momenten onvoldoende uit. Toen het wel een keer lukte en Fred Danny alleen voor de doelman zette, floot René onterecht voor buitenspel. Daar kwam Heikant goed weg. Toch was het slechts uitstel, want met nog tien minuten op de klok viel dan toch het verdiende doelpunt. Bij een snelle aanval stuurde Michael Fred weg op links die met een lage voorzet de volledig vrijstaande Kevin bediende waarna de 1-0 in één tijd tegen de netten vloog.

De ban was nu gebroken. Na een knal uit de tweede lijn had Johan in de rebound altijd moeten scoren, maar Hannes besloot hoog over. Ondanks zijn prima loopwerk over de hele wedstrijd gezien, leverde hem dat alsnog de schaapstitel op. In de slotseconden nam Fred alle twijfel weg toen hij een nieuwe prima voorzet van grote Keu van op de grote backlijn over de doelman binnen knikte: 2-0.
Verdiende winst dus voor Uisclubke dat daarbij ook nog eens goed speelde. De supporters mochten dus tevreden zijn, nietwaar Flipper?

07/10/2012 6 0

Uisclubke heeft geen kind aan zwak Heikant!

Bij de rust was de wedstrijd al gespeeld, het stond toen al 0-4 voor de bezoekers. Uisclubke kwam nooit in de problemen en speelde de wedstrijd rustig uit.

De lijnen niet gekalkt, een scheidsrechter die er geen zin in had en een wedstrijd die daardoor pas om iets na tienen op gang werd gefloten, niet echt ideale omstandigheden daarbij Heikant. Komt daarbij ook nog eens het feit dat het gewoon een zeer zwakke tegenstander is waardoor er van een partij eigenlijk nooit echt sprake was. Uisclubke liep op het gemak uit in de eerste helft. Het belangrijkste wapenfeit was wellicht dat Witte de magische kaap van 50 doelpunten rondde met drie treffers. In de tweede helft deed hij er daar nog eentje bij, Thomas nam de andere twee doelpunten voor zijn rekening.

Nee, doe ons dan maar wedstrijden zoals die van vorige week; een beetje tegenstand mag wel. We gaan er verder ook niet te veel woorden meer aan vuil maken, tijd voor kermis nu! Tot binnen twee weken...

25/03/2012 0 0 Geen verslag beschikbaar AFGELAST!
13/09/2009 2 1

1 helft volstaat voor LG!

Na een eerste helft waarin de bezoekers duidelijk de betere waren, was het pleit eigenlijk al beslecht. Heikant kon immers geen vuist meer maken en dus won LG met 1-2.

Net als vorige week was de grootte van het veld opnieuw niet van de poes. Gelukkig benutte LG de ruimte ditmaal veel beter dan tegen NC United. De bal ging van bij het begin goed rond en ondanks wat foute passes was het meteen duidelijk wie de betere ploeg was. Timmy kreeg zijn maats aan het voetballen en Jan toonde zowaar technische hoogstandjes op de linkerflank.

De supporters genoten dan ook met volle teugen. Of beter, teugjes, want toen T?n en Patrick terugkwamen van hun strooptocht op zoek naar bier, bleken de blikjes Jupiler maar 25cl te bevatten, nogal mini voor onze zuiplappen, euh, supporters. Patrick Brands dacht het er het zijne van en verwoordde het als volgt: ?Det is ierder get vier klein jing!?

Ondertussen had Timmy een mooie aanval perfect afgerond en stond de 0-1 op het bord. LG drukte het gaspedaal nog wat dieper in en na goed voorbereidend werk van Jan mocht Nol uithalen van op de grote backlijn. Een strak schot liet de doelman kansloos en de dubbele voorsprong voor de bezoekers was meteen een feit: 0-2.

Thomas had even later de 0-3 aan de voet, maar faalde in de afwerking. Ondertussen lag P? te maffen op de reservenbank. Jan moest even later dringend schijten, maar moest zijn gevoeg ophouden tot tijdens de rust. Coolen bleek immers nog niet voldoende uitgerust en Zon genoot nog van een miniblikje. Vlak voor rust liet een tot dan toe foutloze defensie zich toch in de luren leggen. Met z?n drie?n keken ze toe hoe een Heikantenaar zich in de zestien dribbelde en Dennis met een soort lobbal te grazen nam. Het leek wel een verdedigende actie van de Rode Duivels: 1-2.

Na de pauze kwamen Peter en Zon dan toch voor Jan en Ronny. Over die laatste geen kwaad woord, maar Jan scheet er op los dat het een lieve lust was. De penetrante geur die hierbij vrij kwam hield het midden tussen Primus Haacht op Rock Werchter, dag 4 en vijf kilo rotte vis op een hete zomerdag. Het was niet leuk meer. De wedstrijd zelf leek hier overigens ook onder te lijden, want veel animo viel er die tweede helft niet meer te rapen. Heikant wou wel, maar kon niet veel beter en LG controleerde zonder verder uit te lopen.

Dat had nochtans toch gekund, maar Thomas schoot een wenkende kans pardoes op de paal. Grote Keu zag een zeker doelpunt afgekeurd toen Timmy een vrije trap snel richting Thomas trapte, maar de scheidsrechter per ongeluk toch affloot. En Thomas haalde zondagnamiddag nog altijd zand van tussen zijn tanden nadat een Heikantenaar hem zonder boe of ba neerduwde in de zestien. Opnieuw flaterde de man in het zwart, dit was een 100% penalty.

Gescoord werd er dus niet meer, LG won verdiend met 1-2. Keu bracht een einde aan de wedstrijd met een uit de kluiten gewassen bodycheck die er eigenlijk helemaal niet meer toe deed. Het leverde hem nog eens de schaapstitel op. Volgende week wachten de Oldies...

Beste speler van de week: Nol
Zwart schaap van de week: Keu

01/02/2009 0 3

LG stevig onderuit tegen Heikant!

Ja, alstublieft zeg. Een draai rond de oren was het, en met zo?n koud weer komt dat extra hard aan. Heikant mocht terug naar huis met een 0-3 overwinning op zak, LG baalde.

Het was verschrikkelijk koud en daar kwam nog bij dat een plaatselijke mol er niet beter op gevonden had dan de linksbuitenpositie te ontsieren met een aantal hoopjes. Dat zoiets in diepgevroren toestand moeilijk te verwijderen valt, mochten Fred en Ren? aan de lijve ondervinden. Makkelijk voetbalt zo?n ondergrond nooit, maar beide ploegen gingen toch vol goede moed van start. Hoewel, de thuisploeg liet zich al snel verrassen. Timmy met zeldzaam balverlies en aangezien Staelens compleet uit positie liep was Dennis kansloos op een harde trap van dichtbij: 0-1. Koud gepakt, heet dat.

Na dat openingsdoelpunt bleven beide ploegen aan elkaar gewaagd. LG had weliswaar het betere van spel, maar schoot in de zone van de waarheid simpelweg tekort. Het bleek erg moeilijk om een bal goed te controleren of af te leggen waardoor slordigheden alom het spel ontsierden. Toch kreeg de thuisploeg een excellente mogelijkheid om weer langszij te komen. Grote Keu infiltreerde erg knap in de zestien, maar besloot daarna onbegrijpelijk tegen de dwarsligger. Weg kans!

Gescoord werd er niet meer in die eerste helft. Jan en Timmy probeerden het van ver en Fred kraakte zijn schot. Bob ging naarstig op zoek naar een penalty, maar slaagde er niet in. De ondergrond kan daar ook wel voor iets tussen gezeten hebben. Feit is dat de kleedkamers opgezocht werden bij een 0-1 stand voor Heikant. Tijdens de rust gaf kleine Keu aan definitief verstek te geven voor de wedstrijd, door zijn nog zattere kloten als vorige week zat er nu zelfs geen late invalbeurt in, het pas getrouwde leven laat zijn sporen na.

Wel in de ploeg kwam Zon, en dat had hij misschien ook beter niet gedaan. Zon houdt van warmte en gezelligheid op een voetbalveld en al dat moois valt er bij 0?C helaas niet te rapen. Het resultaat was duidelijk: frequent balverlies en menig slippertje. En o ja, de schaapstitel uiteraard. Maar goed, aan hem alleen lag het niet natuurlijk. LG was over het algemeen gewoon niet sterk genoeg. Nochtans kreeg het die tweede helft de betere kansen. Zo bood de eveneens ingevallen Buim Fred de gelijkmaker op een presenteerblaadje aan, maar een valse bots en de doelman weerhielden hem van een doelpunt.

Even later kreeg Buim dan de gelegenheid om zelf af te werken, maar na een schaarse vlotte aanval van de thuisploeg besloot hij met een punter op de doelman. LG kreeg vervolgens het deksel op de neus. Na slecht verdedigen werd Dennis een tweede maal verslagen en was de dubbele achterstand een feit: 0-2. De thuisploeg versierde links en rechts nog wat halve kansjes, maar was zelfs geen eerredder meer gegund. Eerder integendeel, Heikant zelf zette zowaar de harde 0-3 cijfers nog op het bord.

Zo is het meteen afgelopen met de druk om zo lang mogelijk ongeslagen te blijven in 2009. Volgende week mogen de mannen van Ren? al meteen op zoek naar eerherstel. Na de wedstrijd bij Vicky leek iedereen alvast overtuigd dat dit gaat lukken. En Jan, die was pampergeil!

Beste speler van de week: Rob
Zwart schaap van de week: Zon

30/11/2008 3 0

LG gunt de tegenstander helemaal niets!

Maar dan ook echt helemaal niets, zelfs geen kansje. LG verzuimde wel de score verder uit te diepen, het bleef uiteindelijk bij 0-3.

De donderpreek van voorzitter Ren? miste zijn effect duidelijk niet, want LG begon secuur en geconcentreerd aan de wedstrijd. Het eerste kwartier probeerde de thuisploeg gelijke voet te houden, maar al snel werd duidelijk dat LG de betere ploeg was en trokken de bezoekers het laken definitief naar zich toe.

Kansen volgden uiteraard, maar Buim noch Fred konden die voorlopig verzilveren. De beste mogelijkheid was even later voor Ivo die schuin rechts opdook en verschroeiend hard uithaalde. Zijn schot spatte echter uiteen op de lat. Thomas en Jan zochten op het middenveld verder naar openingen, maar het was uiteindelijk het geheime wapen van Buim dat de 0-1 inleidde. Zijn verre uitworp werd door Fred netjes uit de lucht gehaald en vervolgens precies in het hoekje geschoven: 0-1, de ban gebroken!

Even later volgde een gelijkaardige situatie. Opnieuw zo'n verre uitworp en na doorkoppen van Johan waagde Fred zich zowaar aan een omhaal, zonder atletische schaarbeweging echter en bijgevolg ook niet krachtig genoeg. Er volgden nog enkele halve kansjes, maar gescoord werd er niet meer tijdens die eerste helft. 0-1 was de ruststand.

Na de pauze posteerde grote Keu zich zowaar op de nummer 10 positie en haalde Ivo zijn derde long tevoorschijn. Onze lange dweilde de rechterflank af dat het een lieve lust was en zorgde zo menig maal voor gevaar. Het tweede doelpunt kwam uiteindelijk van de voet van topschutter Buim die alleen op de doelman af mocht en hem van dichtbij fusilleerde: 0-2.

LG kreeg nu een hoop kansen, maar werkte eerder matig af. Fred trof de vuisten van de doelman, Keu schoot rakelings naast, Buim dan weer net over, opnieuw Fred schoot na een bruggetje in de zestien net naast en ook Jan kreeg de bal er niet in. Zon deed een gooi naar doelpunt van het jaar, maar zijn afstandsschot zou enkel in het rugby voor een prijs in aanmerking komen. Het was Ivo die zijn sterke wedstrijd bekroonde met de 0-3. Buim trok voor en Ivo liet de vrije kans niet liggen.

Dennis was ondertussen content dat hij de voorbije week thermisch ondergoed gekocht had, want onze Van der Sar moest werkelijk geen enkele bal pakken. De wedstrijd bloedde naar het einde toe een beetje dood en eindigde zo op een 0-3 zege voor de bezoekers. Na afloop kwam iedereen tot de ontdekking dat zatte Bob weer had toegeslagen. Alle schoenen bleken immers vakkundig aan mekaar geknoopt. Helemaal hilarisch werd het toen bleek dat Bob dit ook met zijn eigen schoenen gelapt had. De schaapstitel was nooit eerder zo terecht als deze week ;-)

Beste speler van de week: Ivo
Zwart schaap van de week: Bob

15/06/2008 6 6

12 doelpunten, netjes verdeeld!

0-1

1-1 PIETER

1-2

1-3

2-3 PIETER

3-3 PIETER

3-4

RUST

4-4 PIETER

4-5

4-6

5-6 PIETER

6-6 PIETER

Tja, qua scoreverloop kan dat wel tellen zeker?! Pieter kende een begenadigde dag, laat dat duidelijk zijn. Bij de defensies aan uit- en thuiszijde was dat iets minder het geval! Alle fouten werden aan weerszijden genadeloos afgestraft, zelfs onze Van der Sar kon daar ditmaal niet veel aan verhelpen.

Pieter zit nu volop in de strijd met Buim om de topschutterstitel, voor het eerst in jaren zou dat wel eens spannend kunnen worden.

Beste speler van de week: Pieter
Zwart schaap van de week: Staelens

22/05/2005 2 5 Geen verslag beschikbaar
09/01/2005 2 1 Geen verslag beschikbaar